Hirdetés

Mesteri kacsaragu házi tagliatelle tésztával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Borbély Alexandra nem tudta kinyitni a szemét az esőgéptől – kulisszatitkokat árultak el a színészek a Mellékhatás második évadáról

Többévnyi várakozás után visszatért a Mellékhatás! A csatorna első saját fejlesztésű heti sorozatának bemutatója 3 éve volt, így érthető, hogy nem csak a nézők, de a színészek is tűkön ülve várták a folytatást, de a 2. évad 1. epizódja mától elérhető az RTL+-on.

„Sokszor láttad a Cobrát, mi?” – így tűnik fel Anger Zsolt rendőrként a Mellékhatás 2. évadában

A Mellékhatás második évadában több új szereplő is feltűnik a színen, köztük az Anger Zsolt és Kovács Tamás által megformált karakterek, Péter és Róbert, akik rendőrt alakítanak a sorozatban. Íme az első jelenetük az évadnyitó epizódból, ami már streamelhető az RTL+ felületén!

Balogh Levente első szerelme és első kudarca – ismerd meg jobban Az álommeló elnökét

Hol nyaralt először Balogh Levente, milyen szerepet tölt be életében a dzsúdó, mikor kapta az első nagy pofont az élettől, és mi volt a legmeghatározóbb élménye? Ilyen kérdésekre is válaszolt az rtl.hu-nak az ásványvízkirály, aki az RTL új műsorában ideális elnöki asszisztensét keresi.

Élete első erőemelő versenyére készül Polyák Lilla

Hatvan kilóval guggol, pedig korábban súlyok nélkül is nehezére esett. Fekvenyom és szakít, pedig sosem hitte volna, hogy ekkora szenvedéllyel emelgeti majd a súlyzót. Polyák Lilla színésznőt férje, Gömöri András Máté csábította le az edzőterembe azért, mert Lillának sokat fájt a dereka.

„Mennyi órán keresztül szenvedhetett az a kisfiú?” – édesanyja szerint ha nem veszik el tőle, Danika még ma is élne

Anitától a gyámhivatal tavaly decemberben elvette két gyerekét, mert nem tartották megfelelőnek a lakhatási körülményeiket. Néhány hónap múlva az egyik kisgyerek, a két és fél éves Danika tragikus körülmények között meghalt a nevelőszülőknél Polgáron. Azt mondták, elesett, és beütötte a fejét. Csakhogy az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Danikát bántalmazták. 

„Végre valaki idehozott valamit, és úgy jó, ahogy van” – jön a Cápák között évadzáró adása

Tehetséges vállalkozók vagy varázslók? Balogh Levente szerint hibátlan, amivel eléjük állnak a kishalak. További részletek vasárnap este 19 órától az RTL-en a Cápák között 5. évadának utolsó részében.

A Cremediq sikersztorija: tökéletes fúzió jött létre Balogh Levente és Pallagi Edina között

A Cápák között negyedik évadában mutatkozott be Pallagi Edina és a Cremediq kozmetikai termékcsalád. A vállalkozónő hiteles személye és szakértelme azonnal lenyűgözte Balogh Leventét, aki befektetési ajánlatot tett neki, és saját szépségipari termékeinek fejlesztésébe is bevonta őt.

Balogh Levente április 3-tól keresi elnöki asszisztensét az RTL-en

A vadonatúj üzleti reality műsorban Balogh Levente bátor, hiteles és ambiciózus jelölteket keres, és azt is elárulta, ki a legalkalmasabb az elnöki asszisztens pozícióra: „Aki fel tud állni a karmester helyére, és a kiváló zenészek segítségével egy gyönyörű művet tud komponálni”.

Ezeket láttad már?