Hirdetés

Villámgyors trapanese spagetti

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
300 g spagetti
200 g koktélparadicsom
5 - 6 db szárított paradicsom
1 gerezd fokhagyma (nagy)
1 csokor bazsalikom (nagy)
2 ek blansírozott mandula
100 - 120 ml olívaolaj
só, bors
60 g pecorino sajt
Hirdetés

Villámgyors trapanese spagetti

A trapanese pasta tulajdonképpen egy nyers paradicsomos pesztós tészta, amit most feltúrbóztam még egy kis szárított paradicsommal is. A rengeteg bazsalikom és a mandula édessége zseniálisan egyensúlyozza a paradicsom savasságát, úgyhogy, büszkén mondhatom, ez egy igen jó kis tészta lett megint! :P
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
300 g spagetti
200 g koktélparadicsom
5 - 6 db szárított paradicsom
1 gerezd fokhagyma (nagy)
1 csokor bazsalikom (nagy)
2 ek blansírozott mandula
100 - 120 ml olívaolaj
só, bors
60 g pecorino sajt

A spagettit sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük. Egy száraz serpenyőben megpirítjuk a mandulát. Ha kihűlt, az összes többi hozzávalóval egy aprítógépben lezúzzuk. Összekeverjük a tésztával és olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások