Hozzávalók
- 300 g spagetti
- 200 g koktélparadicsom
- 5 - 6 db szárított paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma (nagy)
- 1 csokor bazsalikom (nagy)
- 2 ek blansírozott mandula
- 100 - 120 ml olívaolaj
- só, bors
- 60 g pecorino sajt
Villámgyors trapanese spagetti
Hozzávalók
- 300 g spagetti
- 200 g koktélparadicsom
- 5 - 6 db szárított paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma (nagy)
- 1 csokor bazsalikom (nagy)
- 2 ek blansírozott mandula
- 100 - 120 ml olívaolaj
- só, bors
- 60 g pecorino sajt
A spagettit sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük. Egy száraz serpenyőben megpirítjuk a mandulát. Ha kihűlt, az összes többi hozzávalóval egy aprítógépben lezúzzuk. Összekeverjük a tésztával és olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.