Hirdetés

Borsóhummusz

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Nézd vissza a The Voice negyedik adásának produkcióit!

A The Voice negyedik Válogatóján tizennégy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Manuel nem fordult meg, mert azt hitte, Csukovics Kevin őt savazza

Csukovics Kevinnek nem sikerült továbbjutnia a The Voice Válogatójában, viszont kapott egy felajánlást Manueltől, aki utólag már bánja, hogy nem nyomta meg a gombot. A coach azt hitte, róla rappel a 18 éves srác, bár a produkció végére elbizonytalanodott. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Curtis „boratos fürdőruhában” érkezik a The Voice Válogatójára?

„Jajj, de jó a melegítő!” – lelkendezett Curtis, amikor megpillantotta Istenes Bence szettjét. A rapper elárulta, hogy imádja ezt a ruhadarabot hordani, bár édesanyja sosem nézte jó szemmel. A coachok sem hagyhatták szó nélkül Curtis mondatait, aminek rendkívüli végkimenetele lett.

Manuel: Nagyon szexi vagy, hozzám kell jönnöd!

Salva Megan Priscillát mind a négy coach meg akarta szerezni, ezért egymás szavába vágva kampányoltak, hogy a félig magyar, félig fülöp-szigeteki lány őket válassza. Miklósa Erika szerint Megan még nagyon sok meglepetést fog okozni. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Felajánlja egyik szemét Gabriellának a testvére – a megvakított nő először mondja el, mi történt a tragikus estén

Lakatos Gabriellát volt barátja február elején puszta kézzel vakította meg. A 22 éves kemecsei nő bármit megtenne azért, hogy láthassa felnőni kislányát. Az édesanya legnagyobb támasza testvére, Róbert, aki kész felajánlani az egyik szemét Gabicának. Azért csak az egyiket, mert négygyerekes családapa, ő is szeretné látni felnőni a gyerekeit. A testvérpár bármit megtenne azért, hogy Gabriella újra láthasson, ezért is mondták el a Fókusznak a tragikus kapcsolat teljes történetét.

Trokán Nóri: Téged kár lett volna elengednünk!

Fehér Richárdot az utolsó pillanatig váratták a coachok, végül Curtis volt az egyetlen, aki megnyomta a gombot. Ennek ellenére Trokán Nóri és Manuel is élvezték a produkciót, Miklósa Erika pedig tudta, hogy Curtis már nagyon akar egy ilyen énekest a csapatába. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Ez a fél év olyan volt, mintha egy elvált nő lennék” – magyar focistafeleségek vallottak párkapcsolati nehézségeikről

Van olyan focista, aki csak szilveszterkor tud kimozdulni otthonról, a legtöbbjüknek pedig hétvégén is munka van és kevés idejük marad a családra. A Fókusz magyar focistafeleségeket kérdezett arról, hogy mi van a csillogás mögött, valóban mennyire nehéz feladat egy focista feleségének lenni.

Ruzsik Katalin a New York-i színházak és klubok után a The Voice színpadán mutatja meg tehetségét

Ruzsik Katalin angol nyelvtudás nélkül költözött ki Amerikába, hogy még jobb előadóvá váljon. New Yorkban broadway előadásokban szerepelt, és kisebb filmszerepeket is kapott, de emellett a zenét sem hanyagolta el – bekerült egy zenekarba, akikkel underground klubokban játszottak. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?