Hirdetés

Olasz vega töltött padlizsán

Hozzávalók

4
adaghoz
+

A padlizsánhoz

Hozzávaló kipipálva
2 db padlizsán
Hozzávaló kipipálva
olívaolaj
Hozzávaló kipipálva
só, bors
Hozzávaló kipipálva
2 db krumpli
Hozzávaló kipipálva
1 kis darab parmezán
Hozzávaló kipipálva
1 csokor friss petrezselyem
Hozzávaló kipipálva
1 csomag mozzarella
Hozzávaló kipipálva
1 zacskó friss rukkola

A marinara szószhoz

Hozzávaló kipipálva
2 ek olaj
Hozzávaló kipipálva
1 fej hagyma
Hozzávaló kipipálva
2 gerezd fokhagyma
Hozzávaló kipipálva
só, bors
Hozzávaló kipipálva
1 konzerv darabolt paradicsom
Hozzávaló kipipálva
1 csokor friss bazsalikom
Hozzávaló kipipálva
150 ml víz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Olasz vega töltött padlizsán

Szupergyors és tényleg nagyon egyszerű kaja, ráadásul elég pénztárcabarát is! Akinek hiányozna belőle a hús, pár szelet bacon pirításával kezdje a szószt, és akkor az ő kedvükre is tettünk!
Kipróbáltam, jóóó lett!
58
Hirdetés

Hozzávalók

4
adaghoz
+

A padlizsánhoz

Hozzávaló kipipálva
2 db padlizsán
Hozzávaló kipipálva
olívaolaj
Hozzávaló kipipálva
só, bors
Hozzávaló kipipálva
2 db krumpli
Hozzávaló kipipálva
1 kis darab parmezán
Hozzávaló kipipálva
1 csokor friss petrezselyem
Hozzávaló kipipálva
1 csomag mozzarella
Hozzávaló kipipálva
1 zacskó friss rukkola

A marinara szószhoz

Hozzávaló kipipálva
2 ek olaj
Hozzávaló kipipálva
1 fej hagyma
Hozzávaló kipipálva
2 gerezd fokhagyma
Hozzávaló kipipálva
só, bors
Hozzávaló kipipálva
1 konzerv darabolt paradicsom
Hozzávaló kipipálva
1 csokor friss bazsalikom
Hozzávaló kipipálva
150 ml víz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A marinara szószhoz üvegesre pároljuk az olajon az apróra vágott hagymákat, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a paradicsommal, mehet bele a bazsalikom, és 10 percet rotyogtatjuk, közben előkészítjük a padlizsánt.

A padlizsánokat elfelezzük, a belsejüket beirdaljuk, meglocsoljuk egy kevés olajjal, sózzuk, borsozzuk, és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul. Kiszedjük a belsejét.

Egy serpenyőben magas hőmérsékleten megpirítjuk a kis kockákra vágott krumplit, erre jöhet a marinara szósz és a padlizsán kikapart belseje. 10 percig rotyogtatjuk, majd belereszeljük a parmezánt is. Hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet, és visszatöltjük a padlizsánokba. Rátépkedjük a mozzarellát, és 220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss rukkolával tálaljuk.

Olasz vega töltött padlizsán

Ha tetszett az olasz vega töltött padlizsán receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?