Hirdetés
Karácsonyi menü

OMG: burgonyapürés gofri cheddar sajttal

Hozzávalók

6 - 7
gofrihoz
+
530 g burgonyapüré (megmaradt vagy friss)
1 szál újhagyma zöldje
55 ml tej
2 db tojás
só, bors
150 g vörös cheddar sajt
70 g liszt
½ tk sütőpor
2 csipet szódabikarbóna
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

OMG: burgonyapürés gofri cheddar sajttal

A gofri egy olyan cucc, amire szerintünk lehetetlen ráunni. A sós változatait egyesek talán nem csípik annyira, mint az édeset, de ennek csak az az oka, hogy ők még nem próbálták ezt a cheddar sajtos, burgonyapürés gofrit. Jó, ez talán azért is lehet, mert most hoztuk meg hozzá a legjobb receptet, szóval próbáljátok ki ti is!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

6 - 7
gofrihoz
+
530 g burgonyapüré (megmaradt vagy friss)
1 szál újhagyma zöldje
55 ml tej
2 db tojás
só, bors
150 g vörös cheddar sajt
70 g liszt
½ tk sütőpor
2 csipet szódabikarbóna
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Fotó: Szilágyi NóriA burgonyapürét összekeverjük az újhagyma felaprított zöldjével. A tojásokat lazán felverjük, hozzákeverjük a tejet, sózzuk, borsozzuk és belereszeljük a cheddart és az egészet összekeverjük a burgonyapürével. A lisztet átkeverjük a sütőporral és szódabikarbonával és a püréhez keverjük. A gofrisütőt átkenjük kevés olajjal, majd egy-egy adag tésztát rakunk bele, lenyomjuk a tetejét és pár perc alatt megsütjük a gofrikat. Tejföllel tálaljuk.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások