Hirdetés

Padlizsán gratin

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nem érdekel a véleménye, vegye meg!” – Móni párja, Dino pénzéből vásárolna bárt

Micheller Mónika új üzletbe szeretne vágni, ehhez viszont nagy szüksége van a sikeres görög üzletember, Dino pénzére. Móni ki is nézett egy takaros kis üzlethelyiséget saját házuk közelében, ahol letehetné saját bárja alapköveit, de párjának voltak fenntartásai.

Józan László: Nagyon féltem egy KO-tól

Józan László két dologtól tartott: attól, hogy megütik, és attól, hogy neki kell megütnie valakit. Amikor elkezdett készülni a Sztárboxra, az első ütései után még meg is állt és bocsánatot kért az edzőpartnerétől. Az rtl.hu-nak azt mondta, szörnyű érzés volt a barátja, Molnár Áron ellen ringbe lépni, ráadásul tisztában volt vele, hogy ellenfele jóval felkészültebb nála, a végkimenetelt illetően azonban sokkal rosszabbra számított. A színész ezzel együtt örül, nagyon jó kalandnak élte meg a Sztárboxot, és egy pillanatát sem bánta meg, mert éppen azokat a félelmeit sikerült legyőznie magában a boksz által, ami miatt az egészet elvállalta.

Izzott a levegő Dobos Evelin és Nyári Dia bokszmeccsén

A Sztárbox második elődöntőjében Dobos Evelin és Nyári Dia küzdött meg azért, hogy döntőben találkozhasson Berki Mazsival a női bajnoki címért. A felek első meccsei alapján parázs csatára lehetett számítani, de a valóság felülmúlta a várakozásokat: taktikázásról szó sem volt, a két színésznő négy meneten keresztül csépelte egymást. Az első menetben Dobos Evelin akarata érvényesült, a másodikban Nyári Dia ritmust váltott, és ő tűnt a dominánsabbnak. A harmadik Kovács Kokó István szerint nagyon szoros volt, a negyedik pedig már leginkább egy Rocky-film végjátékára hasonlított, Evelin és Dia az utolsó erejükkel, a védekezéssel már mit sem foglalkozva folyamatosan ütötték egymást. A bírók döntése szerint Dobos Evelin hatékonyabban tette ezt: az egyik pontozó ugyan döntetlennek látta a meccset, a másik kettő 39-37-es pontozással neki ítélte a győzelmet.

Bogdán Zsolt Golyó, Árpa Attila edzője: Engedje már meg mindenki nekünk, hogy megpróbáljunk nyerni

Árpa Attila edzőjét meglepte, hogy végigment a Pintér Tenya elleni meccs, arra számított, hogy valaki feküdni fog a végén. Bogdán Zsolt Golyó szerint Árpa az elszántságának köszönhetően menetelt a Sztárbox döntőjéig, nagyon akarja a sikert, és komoly sportolók ámulnak el rajta, „mekkora töke van” a tanítványának. A színész-producert nyomasztotta az elődöntő előtt, hogy őt tartották az esélyesebbnek, ilyen teher azonban biztos nem lesz rajta a Brasch Bence elleni döntőben. Golyóék is tisztában vannak az esélyekkel, ám szerinte Árpa olyan, mint a Gyalog galoppból a Fekete lovag, és vasárnap is győzni mennek a ringbe.

Keresi az igazit a szingli házasként élő Solomon Zsuzsanna

„A mi házasságunk nem egy szokványos házasság, mi szingli házasok vagyunk. Külön élünk, azaz házasok vagyunk, de nem vagyunk együtt. Én ugyanis szingli vagyok, ő pedig jelenleg párkapcsolatban van” – árulta el Zsuzsi, aki örül férje barátnőjének, ugyanis Bianka elviseli azokat a dolgait, amit ő nem tud tolerálni.

„Egy rossz döntésen csúsztunk el” – Nádai Anikó és Törőcsik Dani Az Árulókról

Egyértelműen a gyilkosok a főszereplői ennek a műsornak – mondja Nádai Anikó és Törőcsik Dani, akik karnyújtásnyira voltak a győzelemtől, amikor egymás után leleplezték őket Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban végjátékában. Míg Anikó ügyes nyomozásaival vívta ki a nézők elismerését, és sokkal nagyobb önbecsüléssel távozott a műsorból, Dani gyilkosként volt megingathatatlan, és neki is nagy szüksége volt erre a játékra. Az rtl.hu-nak beszéltek arról is, mitől szabadult fel Anikó, miért nem működött volna a műsor kevésbé intelligens szereplőkkel, hogyan lehet kitűnni az erős karakterek közül és eredményesen játszani ezt a játékot, és hol követték a végzetes hibát, ami miatt végül az ártatlanok nyertek.

Violetta mindenkinek elárulta, hogy Paulinát megcsalta a vőlegénye

Micheller Mónika a mosdóban hallotta meg a pletykát, miszerint Kalmár Paulinát megcsalta a vőlegénye, és ezért fújták le az esküvőt. Bár Violetta megmondta neki, hogy ne firtassa az ügyet a kapcsolatát gyászoló Paulinánál, az éjszaka királynője első kézből szerette volna hallani a pletykát.

Összeállt a Sztárbox döntőjének mezőnye

A Sztárbox második elődöntőjében senki nem került padlóra, mégis nagy veréseket, hatalmas mennyiségű és erejű ütéseket láthatott a közönség. Józan Laci edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár Áron ellen, a Dobos Evelin–Nyári Dia és az Árpa Attila–Pintér Tenya meccsen pedig a végső gongszóig püfölték egymást a felek. Az este végére kiderült, kik csapnak össze a Sztárbox döntőjében: a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin, a férfi könnyűsúlyban pedig Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.

Ezeket láttad már?