Hozzávalók
A palacsintához
- 10 db bazsalikomlevél
- 1 ág friss rozmaring (kisebb)
- 1 csokor snidling (kisebb)
- 125 g liszt
- 1 csipet só
- 1 db tojás
- 250 ml tej
- 100 ml szódavíz
- 70 g reszelt fehér cheddar
A töltelékhez
- 300 g krémsajt
- só, bors
- 100 g reszelt sajt (bármilyen)
Hozzávalók
A palacsintához
- 10 db bazsalikomlevél
- 1 ág friss rozmaring (kisebb)
- 1 csokor snidling (kisebb)
- 125 g liszt
- 1 csipet só
- 1 db tojás
- 250 ml tej
- 100 ml szódavíz
- 70 g reszelt fehér cheddar
A töltelékhez
- 300 g krémsajt
- só, bors
- 100 g reszelt sajt (bármilyen)
A zöld fűszereket felaprítjuk. A lisztet, a sót, a tojást, a tejet és a szódavizet egy edénybe rakjuk, és botmixerrel alaposan lezúzzuk. A tésztába szórjuk a zöld fűszereket és belereszeljük a sajtot. Teflonserpenyőben megsütjük a palacsintákat, majd hagyjuk kihűlni őket.
A krémsajtot kikeverjük a sóval, a borssal és a reszelt sajttal, megkenjük a palacsintákat a krémmel, és feltekerjük őket.
Ha tetszett a zöld fűszeres sajtkrémmel töltött sajtos palacsinta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!