Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Meg kell nyomnom ezt az egy évet” – Az álommeló győztese keményebben dolgozna, mint valaha

Balogh Levente több mint hétezer jelentkezőből választotta ki Keserű Balázst, akinek tanár szülei szerint már kiskorában is határozott véleménye volt az életről. A karcagi fiú most élete legnagyobb kalandjára készül és valószínűleg nyár végére már többet fog keresni, mint édesapjának egész éves tanári fizetése.

Még 326 millió hiányzik az SMA-beteg Tomika génterápiájához, ami nélkül fájdalmas és lassú leépülés vár a kisfiúra

A világ legdrágább gyógyszere mentheti meg a hatéves Tomika életét. A Fókuszban nemrég láthatták az SMA-s kisfiút és családját. Riportunk után másnap reggelre már hat millió forinttal volt több a számlájukon. De sajnos ez még nem elég. 760 millió forintot kell összegyűjteniük terápiára, de csak addig van idejük, amíg a gyerek el nem éri a 21 kilót. Most Curtis és a kamionosok fogtak össze, kiszámolták, ha az országban 160 ezer ember adna kétezer forintot, akkor Tomikát meg tudnánk menteni.

„Jól vagyok, velem ne foglalkozzatok!” – Lang Györgyi hosszú ideje súlyos betegségekkel küzdött, de a humorát sosem vesztette el

Lang Györgyi tíz nappal a 66. születésnapja után hunyt el álmában szombat délután az otthonában, barátai, családja körében, akik az utolsó időkben felváltva ápolták és vigyáztak rá a nap 24 órájában. Több hosszú, türelemmel viselt betegséggel küzdött, de az élet legkeményebb helyzeteiben sem veszítette el a rá jellemző karcos humorát, fanyar iróniáját, amivel a világot és önmagát is látta.

A mi kis bakink – Erdélyi Tímea túlságosan beleélte magát a féltékenységi jelenetbe A mi kis falunk forgatásán

Nelli kiakad Ildikóra, mert úgy érzi, veszélyt jelenthet kapcsolatára Zsolttal – Mikecz Estilla ezt a jelenetet próbálta eljátszani Erdélyi Timivel. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este az RTL-en!

Iszlamista fegyveresek támadták meg a Mol üzemét Pakisztánban

50 iszlamista fegyveres rohamozta meg a Mol földgáz- és olajkitermelő üzemét Pakisztán északnyugati részén kedd hajnalban. Csaknem 2 órán át folytattak tűzharcot a területet védő egységekkel. A támadásban négy rendőr és két biztonsági őr a helyszínen meghalt. Az ország a terrorizmus árnyékában él, ezernél is több fegyveres kiképző tábor bújik meg a hegyek között. 

„Nem biztos, hogy visszajövünk” – magyarok és a Mount Everest az első Himalája-expedíciótól napjainkig

Erőss Zsolt volt az első magyar, Ugyan Anita az első magyar nő, aki feljutott a Csomolungma tetejére. A magyar hegymászás legfontosabb mérföldkövei az 1983-as első magyar Himalája-expedíciótól ritkán látott képekkel a Fókusz riportjában.

„Energikus ember vagyok, most már szeretném élvezni az életet” – Tina Turner mindent megtett azért, hogy ne gyűrjék le a betegségek

Simply the best! – Egyszerűen a legjobb. Így szól Tina Turner egyik legnagyobb slágerének a refrénje. A dalt eredetileg nem is neki, hanem Bonnie Tyler-nek írták, mégis az amerikai énekesnő vitte világsikerre 1989-ben. Már akkor rocknagyinak hívták, pedig pont a nagymamaság állt tőle a legtávolabb. Úgy söpört végig a színpadon megjelenésével és jellegzetes hangjával, mint egy hurrikán. Több mint 50 éves karrierje alatt is mindig olyannak látszott, aki energikus és soha nem öregszik. Szerda este hunyt el a zürichi tó partján lévő svájci otthonában Küsnachtban, ahol 16 évvel fiatalabb férjével élt. 

Csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akinek az élettársa elvágta a torkát!

Köztársaság elnöki kegyelmet kért magának Kertész Ágnes, akinek a története már az egész országot bejárta. A fiatal nő állítólag elvágta élettársa torkát, amiért az ítélet szerint tíz évre rácsok mögé került. Volt férje, az áldozat most először és csak a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott a rémtörténetről!

Ezeket láttad már?