Valami új kellene a vendégváró tálba? Dobd félre a bolti szószokat, és próbáld ki ezt a három ínyenc mártogatóst: savanyúság újragondolva, csalán, ami nem csíp, és bab, ami nem unalmas.
Majonézes csalánpesztó

A csalán egy sokoldalúan felhasználható gyógynövény, melyet külsőleg és belsőleg is alkalmazhatunk. Lehet furán hangzik, de most pesztót készítettünk belőle.
Fűszeres fehérbabkrém

A fehérbab nem csak levesbe jó. Ez a fűszeres krém nagy kedvencetek lesz, hiszen gyorsan elkészül és egy különleges opció lehet a már megszokott tunkolós kencék mellett. Ja, és vegán! 😀
Kovászos ubis mártogatós

Ha már létezik kovászosubi-leves és rántott kovászos ubi is, akkor miért ne lehetne egy mártogatóst is készíteni belőle, igaz? Friss, kapros, és a pankótól még ropogós is!