Street Kitchen Guide

Pákozdontaláltukmegalegjobbkecskesajtotkészítőmanufaktúrát

Kádas Róbert és felesége, Anita 20 év kereskedelemben eltöltött év után úgy döntöttek, kiszállnak a taposómalomból, és valami egész másba kezdenek. A sajt mindkettőjüknek szenvedélye volt, a készítéséről, hovatovább az állattartásról viszont semmit nem tudtak. Hét évvel később ott tartanak, hogy nem tudnak annyi sajtot készíteni, amit ne adnának el.

Ha tetszett az Isteni a kecskesajt a Kádas Sajtmanufaktúrában cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!