Nem győzzük hangoztatni, hogy itt tényleg a legkirályabb tócsnik következnek, amiket nemhogy nem lehet megunni, de igazi visszatérő vendégként köszönnek majd be hozzátok a jövőben! Nem a legfogyókúrásabb kaják, az tény, de ki mondta, hogy mindörökre le kéne mondanunk a kényeztető ízekről?!
Sajttal töltött baconös tócsni
Egy jó tócsninál csak a kettő jobb, vagy ha kerül még bele sajt és bacon is. Engedjetek néha az élvezeteknek, ez garantáltan az lesz. :)

Hagymás-szalonnás-gombás röszti
A hasonló alapanyagokra épülő röszti szerintünk bőven belefér a tócsni kategóriába. Ez a változat a rösztik közül is kiemelkedik a sorból, hiszen felturbóztuk hagymával, szalonnával és gombával. (Csak az ízek kedvéért, tudjátok! :D)

Gluténmentes lapcsánka
Gluténmentesen is meglepően könnyedén tudtok lapcsánkát készíteni. Ugyanolyan friss és ropogós lesz a végeredmény, cseppet sem lóg ki a legkirályabb tócsnik sorából!

3 hozzávalós cukkinitócsni
Az ezerarcú tócsni alapját nemcsak burgonya, hanem például cukkini is adhatja. Nem fogjátok megbánni, ha ezt a változatot készítitek.

Csirkés édesburgonya-tócsni
Mi a tócsni natúr változatát is nagyon szeretjük, de megértjük azokat is, akiknek az túl snassz... Egy kis csirkével és édesburival felturbózva valószínűleg már mindenkinél átmegy a rostán.

Tócsni sütőben sütve
Picit (de tényleg csak egy icpicit) diétásabb lesz a tócsni, ha bő olaj helyett sütőben készítitek el. Az ízén és ropogósságán ez mit sem változtat.

Tócsni alaprecept, ahogy mi csináljuk
A különböző tócsnik mit sem érnek az eredeti, utánozhatatlan alaprecept nélkül. Lessétek meg, mi hogyan készítjük az alapot, a hozzá készült mártogatósnál pedig vadulhattok kedvetekre. :)
