Hirdetés

Byblos – libanoni ízek a belvárosban

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Majdnem minden pillanatát élveztem” – könnyeivel küzdve köszönt el A Konyhafőnök versenyzője

A nap végére Nagy Dani és Sinkovic Dóra álltak már csak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük folytathatja tovább a versenyt. A kieső elérzékenyülve távozott a konyhából.

Fabó Emma egy napnál tovább még sosem volt távol a családjától

Fabó Emmának az volt a legnagyobb álma, hogy egyszer megmérettethesse magát a Survivorben és végig játssza. Noha egyetlen állattól iszonyodik, nem fél semmitől. Azt viszont még nem tudja, hogyan kezeli majd a családja hiányát, akiktől még sosem volt hosszabb ideig távol. Extra videónkban mesél róla, szerinte mennyire előny vagy hátrány, hogy 47 éves és arról is, számára mi az abszolút elfogadhatatlan a játékban. Survivor – Generációk harca október 2-től az RTL-en.

„Sietned kéne, mert a kollegina már benne van a korban” – begyógyszerezve eredt meg a doki nyelve

Egy kecskének szánt leszedáló injekció véletlenül a doki testében köt ki egy másik gyógyszer mellett, aminek meg is lett a hatása: az állatorvos gondolkodás nélkül fejti ki a véleményét bárkiről és bármiről.

Balogh Levente: Nagy szerencsétek van, hogy itt ültem

„Nagy ötlet, biztos lesz rá kereslet” – mondta Balogh Levente a Petsup vállalkozóinak, akik azt is elárulták a Cápának, hogy kifejezetten érte jöttek az RTL üzleti showműsorába. Levente egyből reagált a vállalkozók vallomására, aminek hatalmas nevetés lett a vége.

Előzetes: Bombameglepetés a The Voice 4. Válogatóján, Trokán Nóri húga is felbukkan (09.23.)

Egy pillanatra megáll az idő a stúdióban, amikor a coachok megpillantják a színpadon álló énekest, és Trokán Nóri bemutatja a húgát a többi coachnak. 

Rácz Jenő különleges Cézár-salátát készíttetett a versenyzőkkel

Újabb séffőzéssel kellett szembenéznie a középdöntős versenyzőknek, ezúttal azonban Rácz Jenő diktálta nekik a receptet.

Szekér Gergő pár hónapja elvesztette a legfontosabb embert is a családjából

Szekér Gergő korán elvesztette édesanyját, ezért a nagymamája nevelte fel, akivel együtt csinálták végig a 2018-as X-Faktort. Tavaly decemberben sajnos nagyija is elhunyt: „Azt érzed, hogy hazamennél, és rájössz, hogy nincs hova hazamenni” – mesélte az énekes az életéről. 

A perui bányából előkerült háromujjú múmiákra egyelőre nincs racionális magyarázat

Jaime Maussan ufókutató, újságíró azt állítja, hogy az újonnan talált háromujjú múmiák DNS-e eltér az emberétől és szerinte ez bizonyítja, hogy volt idő, amikor az emberiség nem volt egyedül a bolygón. A Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem szén-dioxid kormeghatározást végzett, ezek szerint a háromujjú, fogak nélküli, kétszemű testek több mint 1000 évesek. A bizarr bemutató azonban sokakban kételkedést váltott ki, egyesek azzal viccelődtek, hogy a holttestek „mutáns macskák”.

Ezeket láttad már?