Hirdetés

TOP 5 nagymama-féle ínycsiklandó étel

Hirdetés

TOP 5 nagymama-féle ínycsiklandó étel

Hirdetés
Elhoztuk nektek a szerintünk legfinomabb és legalapabb nagymama-féle kajákat, amiktől biztosan mindenkinek tele lesz a hasa.
Hirdetés

Házias csirkehúsleves egyszerűen

A húslevesnél klasszikusabb kaját nem tudnánk mondani. Ez természetesen alap, ha egy vasárnapi ebédre indulunk a mamához. Melengeti a szívet és a lelket is, nem mellesleg másnaposságra is igencsak hasznos… 😀

3 tuti rántott hús

A rántott hús szinte elengedhetetlen mindenki számára, de valahogy mindig a nagyszülők csinálják a legjobban. A köret is fontos mellé, például a rizs vagy a krumplipüré. Mi háromféleképpen készítettük el, mivel nem lehet vele betelni.

legjobb rántott hús

Paradicsomos káposzta sült oldalassal

Ki ne szeretné a paradicsomos káposztát? Van, aki édesen, sok cukorral szereti, és van, aki sósan. A lényeg, hogy ez egy jó kis kaja a nagyszülők háza táján. A szaftos sült oldalas koronázza meg igazán az ízeket.

Paradicsomos káposzta

Lajos-féle csirkepaprikás

Nem mehetünk el szó nélkül az igazi magyar csirkepaprikás mellett, ami kötelezően nokedlivel tudja elérni a kívánt hatást. Ez egy bombasztikus szombati ebéd, amit mindenki szívesen fog enni a családban. Egy nagy adag után az ember meg sem fog tudni mozdulni.

Csirkepaprikás

Perfekt krumplis tészta kovászos uborkával

Beszéljünk a krumplis tésztáról is, ami egyszerűen és nagyszerűen elkészíthető étel. Nagymama kovászos vagy savanyú uborkájával volt gyerekkorunkban a legjobb enni. Ha ti is szeretnétek nosztalgiázni, készítsétek el a receptünket!

Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat. Exkluzív tartalmakért lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!   

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?