Hirdetés

7 király vendégváró partikaja

7 király vendégváró partikaja

Hirdetés
Akár a szilveszterre készültök, akár házibulira, akár egy mezei filmnézést terveztek a haverokkal, egyiket se lehet falatozás nélkül csinálni. Ezért aztán összeválogattuk nektek a legjobb és legbrutálisabb partikajákat, nehogy üres hassal induljon a buli!
Hirdetés

Ír nachos

Mégis ki ne szeretné a nachost? Szerintünk sincs ilyen, ráadásul tudunk egy sokkal jobbat a mozis verziónál. Az íreknek köszönhetjük egy brutális partikaját, ha már a mértékletes alkoholfogyasztást nem. Tény, hogy kicsit több időt igényel, mint hogy a sajtszószba mártjuk a chipset, de közel sem annyival, hogy ne érné meg elkészíteni. Nagyon cuccos, nagyon finom! 

Fotó: Szilágyi Nóra

Tésztabundás földimogyoró

Ha azt hiszitek, ha nem, ez egy megúszós snack. Csak arra kell figyelni, hogy egyenként küldjétek az olajba a mogyikat, hogy ne tapadjanak össze, de ezenkívül sétagalopp az egész! 

tésztabundás földimogyoró

Baconös-olívás tésztanapocska

Bevalljuk, ebből a toplistából talán ez a kedvencünk, mert annyira jól néz ki és aaaannnnnyira finom, hogy végünk van. Az egyetlen hibapontja, hogy nagyjából tizedannyi idő alatt fogják elpusztítani a haverok, mint hogy kimondanád a nevét. Egy pici kézügyesség és türelem kell hozzá, de biztosra veheted, hogy cserébe még sokáig emlegetni fogják. A vegák nyugodtan hagyják ki a szalonnát, anélkül is brutál finom! 

Rántott újhagyma kéksajtmártással

Mindent IS kirántunk rovatunk következik. Nem fogjátok elhinni, hogy mennyire jól áll az újhagymának a rántás, hogy erről a kéksajtos mártogatósról ne is beszéljünk. Szóval drop everything, mert ezt legalább egyszer muszáj kipróbálnotok, de az ég szerelmére, nehogy csak 2 csokor újhagymát vegyetek, mert nem lesz elég! 

Extra töltött kenyér 

Erre szerintünk szavak sincsenek, annyira villantós és frankó és cuccos és minden, amit egy partikajától elvársz. Legnagyobb előnye mégis az, hogy egész biztosan szuper táptalajt biztosít majd az erre érkező italmennyiségnek. 😀 

Chipses csirke 

Konyhai analfabétáknak, illetve óvatos kezdőknek ajánljuk ezt a snacket, ugyanis nem lehet elrontani. A végeredmény viszont egy ultraropogós (és ultrahizlaló :D) partifalatka lesz, ami teljességgel addiktív. Meccsnézések, fáradt vasárnapok és összebújós filmezések elengedhetetlen kelléke. 

Sült banán rumos csokiszósszal

Mindenki nyugodjon meg, nem hagyunk titeket édesség nélkül! Arról nem is beszélve, hogy a napi gyümölcsöt is kipipálhatjátok. 😀 Viccet félretéve, ha inkább az édes ligában játszotok, ennél jobb a földön nincs. A banán és a csoki tévedhetetlen páros, így tuti, hogy nem tudtok majd belőle eleget készíteni. 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?