Ha vargánya kerül a serpenyőbe, abból baj nem lehet. Ezek a vargányás ételek bizonyítják, hogy mindenhez passzol.
Fetás vargányakrémleves
A vargánya egy rendkívül ízgazdag gomba, amiből nagyon finom krémlevest készíthetünk.

Vargányás-baconös tészta
Már egy kevés vargánya is annyira feldobja az ételeket, hogy nem is kell sokat használni belőle, mint ennél a tésztánál sem. A ropogós bacon és a rengeteg parmezán pedig még egy pluszt ad ennek az egyszerű kajának! :)

Tejfölös vargányaleves
Illatos, krémes és természetesen a vargánya jellegzetes íze dominál benne. Egy igazi lélekmelengető leves, amit ha szereted a gombát, kötelező kipróbálnod.

Vargányás pappardelle
Egy fullos gombás-tejszínes tészta, melyben a vargánya különleges íze tökéletesen passzol a fehérboros-parmezános szószhoz. Csupán egy kis friss zöldfűszer kell még bele, hogy igazán ütős legyen a végeredmény.

Vargányarizottó
A vargánya szárított formában is tökéletes. Ha eddig még nem mertétek volna használni ízesítésre, akkor mindenképpen ajánljuk, mert tényleg nagyon karakteres és szuper ízt ad az ételeknek. Most egy rizottóba került, amit a grillezett sajt tökéletesen kiegészített.
