Hirdetés

Banánturmix

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente olyan üzletbe fektet, ami a barátai problémáját is megoldaná

A Cápák nem értettek egyet a Connectini termékével kapcsolatban. Balogh Levente először tett egy fél ajánlatot a vállalkozóknak, arra várva, hogy valamelyik cápatársa is ráharap a lehetőségre, végül azonban egyedül vitte az üzletet, egy elég komoly kikötéssel.

Laci egy piros lámpánál állva pillantotta meg Voksán Virágot – már 9 éve vannak együtt

A Fókusz egy kis játékra invitálta Voksán Virágot és párját, Valentényi Lászlót. A feladatuk az volt, hogy eldöntsék, kire igazak az állítások. A videóból kiderül, hogy ki mondta ki először a másiknak, hogy szereti, ki hordja a nadrágot, ki a nehezebb eset és ki a spórolósabb. Nagy reményekkel vágnak neki a Nyerő Párosnak, ahol további 7 párral kell majd megküzdeniük. Hogy kapcsolatuk hogyan állja ki a próbát, azt október másodikától láthatják az RTL-en.

„A Bibliában van erőszak, vérfertőzés, azt mégsem kell fóliázni” – Yuval Noah Hararit elkeseríti, hogy gyerekeknek írt történelem könyveit csak befóliázva lehet árulni

Exkluzív interjút adott a Fókusznak a világ egyik legismertebb történész-filozófusa, Yuval Noah Harari, akiért többek között Barack Obama és Mark Zuckerberg is rajong. Amikor a történész megtudta, hogy legújabb, gyerekeknek írt történelemkönyveit csak befóliázva lehet árulni a magyar könyvesboltokban, úgy döntött, interjút szeretne adni az RTL-nek.  A történész elkeseredett a rendelkezés miatt, és a Fókuszon keresztül mondta el, mit gondol a fóliázásról.

Vastag Csaba: Egész életemben menekültem ettől

Vastag Csaba és újdonsült felesége, Vastagné Domján Evelin is harcba száll a Nyerő Páros trófeájáért. Bár a hazai X-Faktor első győztese mindig is kétkedve állt az ehhez hasonló műsorokhoz, most teljes odaadással ugrik fejest a megmérettetésbe. „Ha eddig bármit elkezdtem az életemben csinálni, az onnantól kezdve a legfontosabb lett, és mivel Evelin a legfontosabb nekem, mindent beleadok, amit csak tudok” – mondta Csaba, aki azt állítja, hogy a szerelem döntés kérdése, amibe bele kell fektetni a megfelelő energiát. A páros többek között arról is mesélt, hogy mit szeretnek leginkább a másikban, és mi az, ami kiveri a biztosítékot a kapcsolatukban.

Joe: Mindketten sérültünk, tele voltunk fájdalommal, hálásak vagyunk, hogy jöttünk egymás életébe

„Biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élmény lesz számunkra” – mondta a Nyerő Párosról Hrovatin Csenge, Joe – azaz az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Varga Miklós – menyasszonya. Míg Csenge a pókoktól retteg, Joe-nak a tériszony a legsúlyosabb fóbiája, már az ötödik emeletről lenézve is bizsereg a teste. A páros egy forgatáson ismerkedett meg, de Joe álmaiban sem gondolta volna, hogy Csenge egyszer a menyasszonya lesz.

Kettel-Fülöp Flórának Sárközi Ákos tanította meg, hogy higgyen magában

Kettel-Fülöp Flóra több hullámvölgyön ment keresztül a verseny során, amelyek közül az egyik a mentorához, Sárközi Ákoshoz köthető. A legnehezebb pillanatai mellett a séfkabáttal járó elvárásokról is mesélt, és elárulta, hogy melyik két versenyző ellen állna ki szívesen a Fináléban.

Trokán Nóri: Így nem jó látni az embernek a saját testvérét

Trokán Nóri már a legelső hang után felismerte féltestvére, Elektra hangját, ám mivel az elfogultság miatt nem tudott volna tisztán dönteni, inkább nem nyomta meg a piros gombot. Próbált energiát küldeni a színpadra, de végül egyik coach sem fordult meg. Fenti videónkban Nóri elmeséli, milyen érzések kavarogtak benne a produkció közben, majd amikor szembesült vele, hogy milyen állapotba került a húga. 

Nézd vissza a The Voice negyedik adásának produkcióit!

A The Voice negyedik Válogatóján tizennégy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Ezeket láttad már?