Hirdetés

Lisztmentes karalábéfőzelék

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Vastag Csaba felesége már a nászút első napján elsírta magát

Vastag Csaba és felesége az esküvő után azonnal beköltözött a Nyerő Páros villájába, így az sztárpárshow-ban kezdik a mézes heteket. „Nagy fellélegzés, hogy jött az életembe, nekem a világot jelenti” – mondta szerelméről az X-Faktor első nyertese. Szívszorító vallomásától Evelin is meghatódott, és interjú közben sírta el magát. „Olyan szépen beszélsz mindig rólam!” – mondta a könnyeit törölgetve.

Nézd vissza a The Voice ötödik adásának produkcióit!

A The Voice ötödik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Bemutatták a világ legnagyobb, 100 méter magas mozivásznát

A világ legnagyobb mozivásznát mutatták be Las Vegasban. Az óriási gömb alakú építményt Darren Aronofsky, a Fekete hattyú, A pankrátor, és a Bálna rendezője álmodta meg. A képernyője 1,2 millió LED-korongból áll, mindegyik korong 48 egyedi LED-diódát tartalmaz, amelyek 256 millió különböző szín megjelenítésére képesek. Nagyjából 100 méter magas és 157 m széles. Elsőként egy természetfilmet vetítettek rajta, és várhatóan egyre több alkotást láthat így a szerencsés közönség. 

„A világ legnagyobb ötlete van a zsebedben” – Moldován András Ferenczi Eszter fogászati termékeiről

A Dental Rituals megálmodója, Ferenczi Eszter létrehozta az első Magyarországon gyártott és fejlesztett fogászati termékcsaládot, mellyel lehetőség nyílik egy minőségi fogászati ellátásra, valamint utógondozás biztosítására. A fogtechnikusként dolgozó vállalkozó termékeire egyre nagyobb az érdeklődés a külföldi kereskedők körében, illetve szakmai körökben is, ezért most befektetői segítségre lenne szüksége a gyorsabb fejlődés érdekében. Tíz millió forintot kért 10%-os tulajdonrészért cserébe.

Fülöp Denisa: Four moods (Azahriah)

Fülöp Denisa a The Voice ötödik meghallgatásán Azahriah Four moods című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Fél év gyaloglás után érkezett meg Magyarországra az afgán fiú, aki itt találta meg „második anyukáját”, és szeretett bele Ady verseibe

Obaidullah Shinwari 11 évesen Iránból egyedül érkezett Magyarországra. Obaid Afganisztánban született, de a folyamatos harcok miatt 6 éves korában Iránba költöztek családjával, ahol nagyon szegény körülmények között éltek. Gyakran éheztek és iskolába sem tudtak járni. Éppen ezért néhány évvel később az édesanyja és bátyja elindították őt egy hosszú, ismeretlen úton, egy jobb élet reményében Nyugat-Európa felé. 11 évesen ő lett az első olyan Magyarországra érkezett kiskorú menekült, akit nevelőszülő nevel. 

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Eddig semmit sem lehetett tudni Celine Dion állapotáról, nővére most megtörte a csendet

Tavaly decemberben könnyeivel küszködve jelentette be közösségi oldalain Celine Dion, hogy gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséggel, stiff-person szindrómával diagnosztizálták, emiatt lemondta, illetve áttette koncertjeit – köztük magyarországi fellépését is – későbbi időpontokra. Aztán májusban menedzsmentje közölte, hogy az énekesnő az egész világkörüli turnéját törli, és be sem pótolja azokat. Az izommerevséggel és görcsökkel járó betegség egymillió emberből egyet érint, és gyógymód nincs rá, a folyamatot maximum lassítani lehet. Nővérei szerint egyelőre egyik gyógyszer sem hozott javulást Celine Dion állapotában.

Ezeket láttad már?