Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szoboszlai Dominik csapatával indul az új szezon

Az RTL idén is pályára lép – szeptember 21-től az RTL HÁROM csatornán és az RTL+ előfizetői számára újra beköszönt a fociláz!

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

30 éves lett Peter Srámek – igazi királyként ünnepelt az énekes

Királynak kijáró pompa és tisztelet fogadta Peter Srámeket szülőhazájában, a Felvidéken. Az RTL+-on futó Király című sorozat betétdalainak sikere az égbe repítette az énekes népszerűségét Szlovákiában is, így aztán 30. születésnapját nem akármilyen körülmények között ünnepelhette meg.

Miklósa Erika: A kislányom azon a napon született, amikor az apukám meghalt

Miklósa Erikának és férjének nem kellett sokat várniuk arra, hogy örökbe fogadhassák Bíborkát. A kislány halva született, újra kellett éleszteni, ezért nem sokan akarták őt, de Erikáék vállalták a kockázatot, ennek pedig nyomós oka volt.

Három törzs, extrém körülmények, még több fordulat – erre számíthatunk a Survivor új évadában

Hiába a paradicsomi környezet, a küzdelem most is pokoli lesz. A napi realityből a nézők három évadot már láthattak az utóbbi években. Azt gondolhatnák, már nem tartogathat meglepetéseket, ám idén először generációk csapnak össze. A mindenre elszánt civilek három törzsben teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. Már csak emiatt is minden eddiginél több fordulatra számíthatnak a nézők.

„Sietned kéne, mert a kollegina már benne van a korban” – begyógyszerezve eredt meg a doki nyelve

Egy kecskének szánt leszedáló injekció véletlenül a doki testében köt ki egy másik gyógyszer mellett, aminek meg is lett a hatása: az állatorvos gondolkodás nélkül fejti ki a véleményét bárkiről és bármiről.

Nagyot haraptak a Cápák: Balogh Petya, Moldován András és Balogh Levente közösen csaptak le a mesterséges intelligenciára

A Molin AI mind az öt Cápa érdeklődését felkeltette. Először Petya, Levente és Ilona tett közös ajánlatot Tóth Benedeknek. Majd Eszter is becsatlakozott, de ő egyedül akarta megszerezni az üzletet. A vállalkozó ellenajánlata viszont átrendezte a befektető Cápák névsorát.  

Megmutatjuk, hogyan készülnek a versenyzők a Survivorre a Fülöp-szigeteken

Súlyos autóbalesete után hetekig volt lélegeztetőgépen, most húsz millió forintért száll harcba a Survivorben Anett. A világ legkeményebb túlélőshowjába jelentkezett még Viki, a két gyerekes fittnesbajnoknő, a kényelemhez szokott, luxust kedvelő vállalkozó, János és az állatkórházban dolgozó, extrém sportokat űző Dóra is. Mellettük további 14 versenyző méreti meg magát a világ legkeményebb túlélőshowjában, ahol idén először generációk csapnak össze. A Fókuszban hamarosan mindenkit megismerhetnek, még azelőtt, hogy október 2-án kezdetét venné a Survivor – Generációk harca az RTL-en.

Ezeket láttad már?