Parmezános cukkinifasírt

Vega

Vega

Hozzávalók

6
darabhoz
+
3 db cukkini
só, bors
1 db tojás
2 ek zabliszt
1 tk fokhagymapor
20 g parmezán
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Parmezános cukkinifasírt

Nagyon egyszerű cukkinifasírt-recept, az olajban sütést elhagyhatjátok, de sokkal jobb íze lesz az elősütéstől, mintha csak sütőben készítenétek.
Kipróbáltam, jóóó lett!
13
Hirdetés

Hozzávalók

6
darabhoz
+
3 db cukkini
só, bors
1 db tojás
2 ek zabliszt
1 tk fokhagymapor
20 g parmezán
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A parmezános cukkinifasírt tuti, hogy a kedvencetek lesz, ha eddig még nem próbáltátok. A cukkinit kis lyukú reszelőn lereszeljük, összekeverjük 1 teáskanál sóval, és 15 percet hagyjuk állni. Kinyomkodjuk, összekeverjük a többi hozzávalóval, majd ismét hagyjuk állni 10 percet. 

Ezután 6 egyenlő részre osztjuk, és kb. fél cm magas olajban, oldalanként 2-3 perc alatt, közepesen magas hőmérsékleten elősütjük. Ezután sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben további 7-8 percig sütjük.

  • előkészítési idő: 25 perc
  • elkészítési idő: kb. 20 perc
  • összesen: kb. 45 perc
parmezános cukkinifasírt
Parmezános cukkinifasírt

Ha tetszett ez a cukkinirecept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezek a cukkinis cuki cuccok is érdekelhetnek:

Klasszik cukkinifasírt

Cukkinis palacsinta

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?