Hirdetés

Chimichurri

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Halak záporoztak az égből egy kis ausztráliai faluban – videón a megdöbbentő jelenség

A Tanami-sivatag északi peremén fekvő Lajamanuban nem először fordult már elő a ritka természeti jelenség.

„Mennyi órán keresztül szenvedhetett az a kisfiú?” – édesanyja szerint ha nem veszik el tőle, Danika még ma is élne

Anitától a gyámhivatal tavaly decemberben elvette két gyerekét, mert nem tartották megfelelőnek a lakhatási körülményeiket. Néhány hónap múlva az egyik kisgyerek, a két és fél éves Danika tragikus körülmények között meghalt a nevelőszülőknél Polgáron. Azt mondták, elesett, és beütötte a fejét. Csakhogy az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Danikát bántalmazták. 

„Szeretném azt is tudni, ha Martin keze is benne volt” – a Fókusznak mesélt élete legszörnyűbb három hetéről a Deák téri késelés áldozatának édesanyja

Kitti minden éjjel hajnalig ébren van és várja haza fiát, aki már soha nem fog megérkezni. Három hete a Deák téren szúrták halántékon 18 éves fiát, aki a kórházban belehalt a sérülésbe. Az őt egyedül nevelő anya a Fókusznak azt mondta, minden részletet tudni szeretne a történtekről.  

Három Cápa is beszállt volna a pezsgőtablettás tisztítószer gyártásba

Moldován András, Lakatos István és Balogh Levente és ajánlatott tett a Cleanspire vállalkozójának, Chrobák Adriánnak, aki ellenajánlattal próbálta lealkudni a Cápák tulajdonrész igényét, azonban a befektetők kitartottak eredeti ajánlatuk mellett. „Az i-re feltenni a pontot drága dolog” – indokolta döntését Moldován András, akit Cápatársaival együtt elutasított a tisztítószereket gyártó vállalkozó.

Mától várják a hétköznapi hősök jelentkezését a Survivor új évadába

A világ legkeményebb túlélőshowja ismét visszatér a képernyőre. Az önként vállalt száműzetés, mely valóban a túlélésről szól. A játékosok, ahogy azt már megszokhatták, egy egzotikus szigeten küzdhetnek majd meg a 20 millió forintos fődíjért, amit idén sem adnak könnyen. Szembe kell szállniuk az éghajlattal, az éhséggel és egymással is. 

Hevér Gábor szerint az életben pusztító A mi kis falunk Gyurijának kocsiját vezetni

A nézők már nagyon várták a pajkaszegiek visszatérését, no meg a színészek bakijait is. Ezúttal a ritkán tévesztő Csuja Imre jeleskedett, úgy tűnik nehezen indult a szünet utáni első munkanapja a hivatalban. A Pali bácsinak – szokásához híven – elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott a felvételen. A most szombati részben a Répa testvérek újra Gyuri kocsijával kalandoznak, de ki tudja, meddig lehet.

Leleplezve! Ő volt a Szörnyecske álarc alatt | 5. adás

A közönség szavazatai és a Nyomozók döntése alapján az Álarcos énekes ötödik adásának kiesője nem más, mint a Szörnyecske, így neki kellett felfednie magát!

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

Ezeket láttad már?