Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

LEGO® Masters nyereményjáték 2. hét – Építsd meg a kedvenc állatodat

A LEGO® Masters 2. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban élethű kutyusokat kellett építeniük a versenyzőknek, de neked kicsit könnyebb dolgod lesz!

Rácz Jenő elárulta, mivel húzta fel Istenes Bencét a ringben

Nem csak a felvezetés és maga összecsapás volt meglehetősen feszült Rácz Jenő és Istenes Bence Sztárbox-elődöntőjében, a meccs után sem csitultak az indulatok. Istenes ugyanis úgy nyilatkozott, hogy a séf ordenáré dolgokat ordított neki bunyó közben, ezért nem érdemelte volna meg, hogy kezet fogjon vele. Rácz Jenő a Balázsék című rádióműsorban elmondta, mit hallhatott tőle a ringben a műsorvezető.

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam” – interjú a Rácz-Istenes meccs ringbírójával

Gábris Bulcsú volt a mérkőzésvezető Istenes Bence és Rácz Jenő indulatoktól fűtött csatáján, ahol az első pillanattól fogja lehetett érezni a feszültséget. A bíróval végigvettük az összecsapás vitatott momentumait, elárulta, mit hallott azokból a káromkodásokból, amit Rácz mondott Bencének a műsorvezető szerint, és miért nem foglalkozott meccs közben Istenes panaszaival.  

Kabát Péter: A bordám is eltört, az a hab a tortán

„Gyógyulgatok, a lábamat sajnos meg kell műteni, beszakadt a porc, meg a bordám is eltört, az már csak a hab a tortán” – nyilatkozta Kabát Péter a Sztárbox ringje mellől egy héttel az után, hogy eszméletvesztéssel járó kiütéssel zárult a Rácz Jenő elleni meccse. Mint elmondta, többször visszanézte már a mérkőzést, és nagyon kavarognak benne az érzések, még jó pár hétnek el kell telnie, hogy megeméssze és megbeszélje Rácz Jenővel a történteket, az viszont nem kérdés, hogy neki fog szurkolni. Kabát megköszönte a rengeteg aggódó üzenetet is, amit a kiütése után kapott. „Szeretlek titeket” – üzente a volt a focista.

„Amikor az ember veszíteni akar, elképzelhető, hogy mégis nyer?” – a piros csapat szándékosan el akarta veszíteni a játékot

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele ezúttal a hírességek memóriáját és állóképességét tette próbára. Mivel a halállistára került játékosok– Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Vásáry André – a kék csapatba kerültek, mindenkinek az lett a célja, hogy ők szerezzék meg a győzelmet. A legjobbak ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy megszerezzék az éjszakai gyilkosságok ellen védelmet nyújtó pajzsot. Erre az ereklyére pedig csak a három kiszemeltnek volt szüksége, mert közülük ölnek meg valakit az árulók.

Rácz Jenő Istenesről: Ha ilyet tettem volna, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgnak ki

Rácz Jenőnek nehéz volt egy barát ellen bunyózni az utolsó negyeddöntőben, de nem is volt addig ezzel probléma, amíg meg nem látta Kabát Petit a földön heverni. A győzelemnek nem tudott örülni, rosszul érezte magát a mérkőzés után. Bár igyekszik az elődöntőben Istenes ellen 100 százalékot nyújtani, a lelke még mindig fáj. A séf azt mondta: a műsorvezető hatalmas csalódás számára emberileg, és ha ilyet tett volna, mint Istenes, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgják ki.

Kovács Kokó István: Nagyon fájt, hogy vissza kellett vonulnom

Édesanyja általában rosszallóan néz rá – ismerte el Kovács Kokó István Barabás Évinek a Portréban. Az ökölvívó nagyszüleivel nevelkedett, testvérei inkább az anyjukkal, és ez azért alakul így, mert nem fértek el annyian egy lakásban, magyarázta. Visszavonulásáról azt mondta: nagyon fájt, de meg kellet hoznia a döntést. A Sztárbox szakmai supervisora vasárnap este újra a szorító mellől kommentálja a mérkőzéseket, köztük Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapását. 

Megnéztük, mennyibe kerül a lángos és a kürtős kalács a bécsi és a budapesti karácsonyi vásáron

Európa nagyvárosaiban sorra nyílnak a karácsonyi vásárok. Már áll az óriási karácsonyfa Brüsszelben, és teljes pompájában tündököl a koppenhágai Tivoli is. Újra megnyitotta kapuit a Winter Wonderland vidámpark Londonban – és persze november 17-től január elsejéig a budapesti helyszínek is látogathatók. Még az egyébként forró Los Angelesben is karácsonyi a hangulat – és ez így is lesz még egy darabig az év hátralévő részében. A legszebb európai vásár azonban Budapesten van, a Bazilikánál. A magyarok pénztárcájának egy kicsit borsosak az árak, így aztán szinte kizárólag külföldiekkel találkoztunk a megnyitó napján. 

Ezeket láttad már?