Hozzávalók
- 200 g marhabélszín
- 2 db csemegeuborka (kisebb)
- 10 - 15 szem kapribogyó
- 1 szelet szardella
- 2 fej sonkahagyma (kisebb)
- 1 kis csokor petrezselyem
- só, bors
- ½ tk dijoni mustár
- ½ tk magos mustár
- 2 tk ketchup
- 2 tk Worcester-szósz
- 1 db tojássárgája
- 3 - 4 ek extra szűz olívaolaj
- pár csepp citromlé
A tálaláshoz
- pirítós
Hozzávalók
- 200 g marhabélszín
- 2 db csemegeuborka (kisebb)
- 10 - 15 szem kapribogyó
- 1 szelet szardella
- 2 fej sonkahagyma (kisebb)
- 1 kis csokor petrezselyem
- só, bors
- ½ tk dijoni mustár
- ½ tk magos mustár
- 2 tk ketchup
- 2 tk worcester-szósz
- 1 db tojássárgája
- 3 - 4 ek extra szűz olívaolaj
- pár csepp citromlé
A tálaláshoz
- pirítós
A bélszínt lehártyázzuk, megtisztítjuk, majd kb. 3 mm vastag szeleteket, ebből 3 mm csíkokat, majd a csíkokból 3 mm nagyságú kis kockákat vágunk. A csemegeuborkát ugyanígy vágjuk fel. A kapribogyót, a szardellát és a sonkahagymát a lehető legfinomabbra aprítjuk. A petrezselymet is finomra vágjuk, majd az összes alapanyagot alaposan összekeverjük. Pirítóssal fogyasztjuk.
Ha tetszett a francia bélszíntatár receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!