Hozzávalók
- 150 g tisztított, darált marhabélszín (2-szer darált)
- 1 db tojássárgája
- 1 ½ tk Worcester-szósz
- 1 tk pirospaprika
- 0.25 tk tört bors
- ½ tk só
- 1 mk fűszerkömény
- 1 tk mustár
- 1 ½ tk ketchup
- 1 ek nagyon finomra aprított hagyma
A tálaláshoz
- pirítós
- uborka
- lila hagyma
- paradicsom
- paprika
- vaj
Magyaros tatárbifsztek
Hozzávalók
- 150 g tisztított, darált marhabélszín (2-szer darált)
- 1 db tojássárgája
- 1 ½ tk Worcester-szósz
- 1 tk pirospaprika
- 0.25 tk tört bors
- ½ tk só
- 1 mk fűszerkömény
- 1 tk mustár
- 1 ½ tk ketchup
- 1 ek nagyon finomra aprított hagyma
A tálaláshoz
- pirítós
- uborka
- lila hagyma
- paradicsom
- paprika
- vaj
A tatár beefsteak, vagy magyarosan tatárbifsztek, egy igazán különleges étel, az ünnepi asztal sztárja lehet. Az elkészítéséhez a kimért és előkészített alapanyagokat egy villa és egy kanál segítségével nagyon alaposan összedolgozzuk.
Pirítóssal, felszeletelt zöldségekkel és vajjal fogyasztjuk.
Ha tetszett a magyaros tatárbifsztek receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!