Hirdetés
Green Kitchen

Magyaros tatárbifsztek

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
150 g tisztított, darált marhabélszín (2-szer darált)
1 db tojássárgája
1 ½ tk Worcester-szósz
1 tk pirospaprika
0.25 tk tört bors
½ tk só
1 mk fűszerkömény
1 tk mustár
1 ½ tk ketchup
1 ek nagyon finomra aprított hagyma

A tálaláshoz

pirítós
uborka
lila hagyma
paradicsom
paprika
vaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Magyaros tatárbifsztek

A nevét az étel a hódító népcsoportról kapta – állítólag nem álltak meg főzni, hanem menet közben fogyasztották. Eléggé megosztó étel, van, aki nagyon szereti, van, aki meg a gondolatától is rosszul van, hogy nyers húst kéne ennie.
Kipróbáltam, jóóó lett!
5
Hirdetés

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
150 g tisztított, darált marhabélszín (2-szer darált)
1 db tojássárgája
1 ½ tk Worcester-szósz
1 tk pirospaprika
0.25 tk tört bors
½ tk só
1 mk fűszerkömény
1 tk mustár
1 ½ tk ketchup
1 ek nagyon finomra aprított hagyma

A tálaláshoz

pirítós
uborka
lila hagyma
paradicsom
paprika
vaj
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A tatár beefsteak, vagy magyarosan tatárbifsztek, egy igazán különleges étel, az ünnepi asztal sztárja lehet. Az elkészítéséhez a kimért és előkészített alapanyagokat egy villa és egy kanál segítségével nagyon alaposan összedolgozzuk.

Pirítóssal, felszeletelt zöldségekkel és vajjal fogyasztjuk.

tatárbifsztek
Magyaros tatárbifsztek

Ha tetszett a magyaros tatárbifsztek receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Ezek is érdekelhetnek:

Francia bélszíntatár

Zé-féle tatár beefsteak

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások