Hirdetés
Green Kitchen

Francia bélszíntatár

Hozzávalók

2
főre
+
200 g marhabélszín
2 db csemegeuborka (kisebb)
10 - 15 szem kapribogyó
1 szelet szardella
2 fej sonkahagyma (kisebb)
1 kis csokor petrezselyem
só, bors
½ tk dijoni mustár
½ tk magos mustár
2 tk ketchup
2 tk Worcester-szósz
1 db tojássárgája
3 - 4 ek extra szűz olívaolaj
pár csepp citromlé

A tálaláshoz

pirítós
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Francia bélszíntatár

Be kell valljam, hogy én ezt a verziót sokkal jobban szeretem, mint a „magyart”, valahogy hozzám jobban illik ez a kicsit savasabb ízvilág. A „magyarral” ellentétben itt kizárt, hogy daráljuk a marhahúst! Késsel kell nagyon apró, de még harapható textúrájú kockákat vágnunk.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
200 g marhabélszín
2 db csemegeuborka (kisebb)
10 - 15 szem kapribogyó
1 szelet szardella
2 fej sonkahagyma (kisebb)
1 kis csokor petrezselyem
só, bors
½ tk dijoni mustár
½ tk magos mustár
2 tk ketchup
2 tk Worcester-szósz
1 db tojássárgája
3 - 4 ek extra szűz olívaolaj
pár csepp citromlé

A tálaláshoz

pirítós
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A bélszínt lehártyázzuk, megtisztítjuk, majd kb. 3 mm vastag szeleteket, ebből 3 mm csíkokat, majd a csíkokból 3 mm nagyságú kis kockákat vágunk. A csemegeuborkát ugyanígy vágjuk fel. A kapribogyót, a szardellát és a sonkahagymát a lehető legfinomabbra aprítjuk. A petrezselymet is finomra vágjuk, majd az összes alapanyagot alaposan összekeverjük. Pirítóssal fogyasztjuk.

Francia bélszíntatár

Ha tetszett a francia bélszíntatár receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Ezeket is nézd meg:

Pisztrángtatár diós keksszel

Zé-féle tatár beefsteak

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások