A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 200 g penne
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma (130 g/fej)
- só, bors
- 0.25 db frissen reszelt szerecsendió
- 250 g fagyasztott zöldborsó
- 300 - 400 ml tésztafőző víz
- 30 g parmezán
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 200 g penne
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma (130 g/fej)
- só, bors
- 0.25 db frissen reszelt szerecsendió
- 250 g fagyasztott zöldborsó
- 300 - 400 ml tésztafőző víz
- 30 g parmezán
A zöldborsókrémes tészta első lépéseként a tésztát bő, sós vízben al dentére főzzük, majd félretesszük a főzővizet, és leszűrjük. A mártáshoz egy lábasban az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, sózzuk, borsozzuk, és ráreszeljük a szerecsendiót.
@streetkitchenhu Ti hogyan neveznétek el ezt az igencsak ZÖLD(borsókrémes) tésztát? 💚🤔 Szavazzatok kommentben! 😎 A) Penne alla Shrek B) Hulk pasta #pasta #teszta #fyp #foryou #foryoupage #foodie #nekedbe #streetkitchen @vitalis.lilla ♬ I Love Disco – Official Sound Studio
Beleszórjuk a borsót, majd hagyjuk, hogy kiolvadjon. Ezután felöntjük a főzővízzel, puhára főzzük és leturmixoljuk. Belerakjuk a tésztát, belereszeljük a parmezánt, összeforgatjuk és meg is vagyunk.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a zöldborsókrémes tészta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!