A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 180 g sertés vagdalt
- 30 g tejföl
- 1 tk mustár
- 10 g paprikakrém
- 50 g kolbász
- só, bors
A megúszós kaják támogatója a
A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 180 g sertés vagdalt
- 30 g tejföl
- 1 tk mustár
- 10 g paprikakrém
- 50 g kolbász
- só, bors
A retró melegszendvicskrém elkészítéséhez minden alapanyagot egy aprítógépbe helyezünk, és alaposan krémesre zúzzuk. A kolbászt érdemes előtte kiszedni a “héjából”. Nagyjából 4-6 nagyobb szelet toastkenyérhez elegendő ez a mennyiség, csak megkenjük őket a szendvicskrémmel, megszórjuk reszelt sajttal, és pár perc alatt megsütjük a forró sütőben.
Elkészítési idő: 5-10 perc
Ha tetszett ez a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!