Hozzávalók
- 750 g sárga héjú burgonya
- 40 ml étolaj
- só, bors
- 400 g sertésszűz
- 1 tk fűszerpaprika
- 2 tk fokhagyma-granulátum
- 2 tk szárított majoránna
- 20 g sűrített paradicsom
- 100 g zöldborsó
Hozzávalók
- 750 g sárga héjú burgonya
- 40 ml étolaj
- só, bors
- 400 g sertésszűz
- 1 tk fűszerpaprika
- 2 tk fokhagyma-granulátum
- 2 tk szárított majoránna
- 20 g sűrített paradicsom
- 100 g zöldborsó
A brassói air fryerben elkészítéséhez a burgonyát alaposan megmossuk és héjastól kockára vágjuk, majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az olaj felét, sózzuk, borsozzuk, majd betesszük az air fryerbe, 180 fokon 25 percre. Félidőnél egyszer átmozgatjuk benne a krumplikat. Amikor megsültek, kivesszük egy tálba.
A húst kb. 2 centis kockákra vágjuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, a fokhagyma-granulátumot, a majoránnát, a sűrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az olaj másik felét és alaposan összekeverjük. Beletesszük az air fryerbe és 200 fokon 10 percig sütjük, majd hozzákeverjük a krumplit és a zöldborsót, és szintén 200 fokon, további 2 perc alatt készre sütjük benne.
Elkészítési idő: 45 perc
Ha tetszett a brassói air fryerben receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!