Hozzávalók
- 80 g paprikás kolbász
- 200 g sajtkrém
- só, bors
- 1 mk fokhagymapor
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g / csomag)
Hozzávalók
- 80 g paprikás kolbász
- 200 g sajtkrém
- só, bors
- 1 mk fokhagymapor
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g / csomag)
A krémhez egy aprítóban lezúzzuk a kolbászt, a sajtkrémet és a fűszereket. Lekenjük vele a leveles tésztát, hosszában feltekerjük, és 12 egyenlő nagyságú csigát vágunk belőle.
Tepsire pakoljuk a csigákat, és 180 fokon 18-20 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a kolbászkrémes csiga receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!