Bolognai csiga

Hozzávalók

32
darab kis csigához
+
250 g darált marhahús
450 - 500 g üveges bolognai szósz
30 g parmezán
2 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
100 g gouda sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Bolognai csiga

Otthon is össze tudtok dobni egy jó kis bolognai csigát, ami extra rövid idő alatt megvan. Ráadásul tök kevés alapanyag kell hozzá, és nagyon addiktív.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

32
darab kis csigához
+
250 g darált marhahús
450 - 500 g üveges bolognai szósz
30 g parmezán
2 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
100 g gouda sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A marhahúst egy erős lángon hevített serpenyőben, olaj nélkül, 7-8 perc alatt megpirítjuk. Felöntjük a bolti szósszal, és tovább főzzük legalább még ennyi ideig. Belereszeljük a parmezánt, és hagyjuk kihűlni.

A leveles tésztákat kihajtjuk, megkenjük a mártással, feltekerjük, és 32 egyenlő részre vágjuk. A legegyszerűbb egy vastagabb cérnával, hogy szép, egyenletes felületet kapjunk.

Tepsire rakjuk, megszórjuk reszelt sajttal, és 200 fokos, előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt megsütjük.

  • Előkészítési idő: 15 perc
  • Elkészítési idő: 15 perc
  • Összesen: 30 perc
bolognai csiga
Bolognai csiga

Ha tetszett a bolognai csiga receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezek a receptek is érdekelhetnek:

Bolognai melegszendvics

Megúszós pizzás-kolbászos csiga

Mini bolognai pizza

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?