Hozzávalók
- 250 g darált marhahús
- 450 - 500 g üveges bolognai szósz
- 30 g parmezán
- 2 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 100 g gouda sajt
Hozzávalók
- 250 g darált marhahús
- 450 - 500 g üveges bolognai szósz
- 30 g parmezán
- 2 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 100 g gouda sajt
A marhahúst egy erős lángon hevített serpenyőben, olaj nélkül, 7-8 perc alatt megpirítjuk. Felöntjük a bolti szósszal, és tovább főzzük legalább még ennyi ideig. Belereszeljük a parmezánt, és hagyjuk kihűlni.
A leveles tésztákat kihajtjuk, megkenjük a mártással, feltekerjük, és 32 egyenlő részre vágjuk. A legegyszerűbb egy vastagabb cérnával, hogy szép, egyenletes felületet kapjunk.
Tepsire rakjuk, megszórjuk reszelt sajttal, és 200 fokos, előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt megsütjük.
- Előkészítési idő: 15 perc
- Elkészítési idő: 15 perc
- Összesen: 30 perc
Ha tetszett a bolognai csiga receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!