Hirdetés

Sajtos-szalámis bundás kenyér

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Árpa Attila sem maradt talpon, Brasch Bence a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka

Óvatosan kezdődött Brasch Bence és Árpa Attila mérkőzése, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. Miután Brasch Bence párszor keményen eltalálta, Árpa kisebb krízisbe került, és nagyon jól jött számára a szünet. A második menetet Brasch testütéssel kezdte, nem sokkal később pedig a fején is elcsípte Árpát, aki beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brach Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

Molnár Áron az első menetben elsöpörte Rácz Jenőt a Sztárbox döntőjében

Bár a legkiegyensúlyozottabb mérkőzésnek ígérkezett, végül Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapása ért véget a leggyorsabban a Sztárbox szuperdöntőjében. Molnár Áron rögtön a meccs elején megfogta a séfet egy balhoroggal, majd amikor másodszor találta el óriási erővel ugyanígy, Rácz a padlóra került. Ekkor még fel tudott állni, kisvártatva azonban Molnár Áron a testére is bevitt egy jókora balost. Jenő újra padlózott, majd a sarkából ugyangyanúgy repült az ő törölközője is, mint Frohner Fecóé és Józan Lacié az előző fordulókban. Így Brasch Bencéhez hasonlóan Molnár Áron is három KO-val hódította el a Sztárbox bajnoki címét.

Csobot Adél meglepte az öltözőben Árpa Attilát

Csobot Adél előbb Brasch Bence öltözőjébe kukkantott be a nehézsúlyú mérkőzés előtt, majd egyszavas üzenetét elvitte Árpa Attilának, aki éppen vízszintesben volt, mikor a műsorvezető rányitott. 

„Ha én érek ki hamarabb, vége lesz” – Paulina mama lánya után repül, hogy helyre tegye Zsuzsit?

Paulina telefonon panaszolta el édesanyjának, hogyan viselkedett vele Zsuzsi. Ezen Paulina mama annyira kiakadt, hogy azonnal repülőre akart ülni, hogy személyesen rendezhesse a nézeteltérést. Bár lányának jól esett az aggodalom, megpróbálta lenyugtatni.

Árpa Attila: Kifelé én voltam a Farkas, belül pedig egy kisfiú, aki összesz*rja magát

Árpa Attilát önfegyelemre és kitartásra tanította a boksz, meg arra, hogy akkor is találjon a testében tartalék energiát, ha már nincs. Az első meccs után az edzője, Bogdán Zsolt Golyó otthagyta a sportcsarnokban, mert nem tetszett neki, ahogy bokszolt, a Tenya elleni győzelem után viszont már büszke volt rá. Így készült Árpa Attila a Brasch Bence elleni döntőre.

Laura mindennél jobban szeretne már anya lenni, a társaságban pedig új fronton robbant ki a háború

Laura és férje orvoshoz mentek, hogy kiderítsék, lehet-e gyerekük. Felmerült a lombikbébiprogram is ötletként, amiről Zsuzsi véleményét kérte ki a témában, akinek a bensőséges beszélgetés előtt katasztrofális problémákkal kellett megküzdenie a gyermekeinek rendezett évkezdő parti kapcsán. Mindeközben Paulináék szüreti bálra hívták barátnőiket – a konfliktus elkerülése érdekében – Zsuzsi kivételével, aki nem volt jelen, így is vitát robbantott ki.

„Ilyenkor már csak lakkozzuk a vázát, nem festjük” – így készül az utolsó Sztárbox-meccsére Árpa Attila és Brasch Bence

Kiderül, hogy mit üzen egymásnak a végső összecsapás előtt utoljára a Sztárbox két nehézsúlyú versenyzője, Árpa Attila és Brasch Bence. Talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a két óriás meccse, ahol ütésekből nem lesz hiány. Brasch Bence régóta űzi ezt a sportot, Árpa Attilának viszont 7 hónapja volt eljutni idáig. A versenyzők mellett az edzőiket is megismerhetik.

Így ünnepeltek a 2023-as Sztárbox bajnokai

A Sztárbox fináléjában egyszerre emelhette magasba a bajnoki övet Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron. A győzelemmel egy igazán különleges lehetőséget is kaptak: elnyerhetik a 100 ezer dolláros fődíjat a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszversenyén, amelyen celeb kategóriában indulhatnak el 10 ország versenyzői közt. A felkészüléshez a HELL Energy 15 millió forintot biztosít számukra. A verseny fővédnöke minden idő egyik legjobb ökölvívója, Roy Jones Junior.

Ezeket láttad már?