Hozzávalók
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
- 200 g görög joghurt
- só, bors
- 1 tk őrölt kömény
- 1 db citrom héja
- 600 g gőzben párolt céklakocka (2 konzerv)
Joghurtos céklasaláta
Hozzávalók
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
- 200 g görög joghurt
- só, bors
- 1 tk őrölt kömény
- 1 db citrom héja
- 600 g gőzben párolt céklakocka (2 konzerv)
A fokhagymát lezúzzuk, a petrezselymet apróra vágjuk, majd összekeverjük a joghurttal, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a köményt. A citrom héját is belereszeljük, és ha savanyúbban szeretitek, a levét is belefacsarhatjátok. A céklakonzervet lecsepegtetjük, és jól összekeverjük a joghurtos alappal. Tálalás előtt jó, ha áll a hűtőben fél órát.
Ha tetszett a joghurtos céklasaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!