Hozzávalók
A panna cottához
- 470 g trópusigyümölcs-konzerv
- 180 ml tejszín
- 40 g porcukor
- 10 g vaníliás cukor
- 5 g zselatin
- 30 ml víz
A díszítéshez
- tejszínhab
Hozzávalók
A panna cottához
- 470 g trópusigyümölcs-konzerv
- 180 ml tejszín
- 40 g porcukor
- 10 g vaníliás cukor
- 5 g zselatin
- 30 ml víz
A díszítéshez
- tejszínhab
A konzervet leszűrjük, és egy turmixgépbe rakjuk a tejszínnel, por és vaníliás cukorral együtt, és egyet turmixolunk rajta. A zselatint beáztatjuk a vízbe, majd ha megszívta magát, mikróba rakjuk pár másodpercre, hogy megolvadjon. A gyümölcsös tejhez csorgatjuk az olvasztott zselatint, átkeverjük, és eloszlatjuk a poharakban. Hűtőbe dobjuk pár órára, vagy egy éjszakára is. Amikor a hűtőben már kissé megdermedt, habbá vert tejszínnel díszíthetjük a tetejüket.
Ha tetszett a gyümölcsös panna cotta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!