Mikrós mac and cheese

Hozzávalók

2
főre
+
250 ml víz
250 ml tej
200 g kisméretű szarvacska tészta
200 g cheddar sajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Mikrós mac and cheese

Az amerikaiak sajtos tésztája mikrósan is működik. Ha esetleg nincsen cheddar sajtotok, nyugodtan használhattok trappistát is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
28
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
250 ml víz
250 ml tej
200 g kisméretű szarvacska tészta
200 g cheddar sajt
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A vizet, a tejet és a sót összekeverjük, és 2 tányérba elosztjuk. Beleszórjuk fele-fele arányban a tésztát, az első adagot 800 watton 6-7 percig főzzük a mikróban, a másodiknak 5-6 perc is elég lesz. Ezután ráreszeljük a sajtot, és további 3-3 percre visszarakjuk a tányérokat a mikróba, és kész is.

Mikrós mac and cheese
Mikrós mac and cheese

Ha tetszett a mikrós mac and cheese receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?