Mikrós mac and cheese

Hozzávalók

2
főre
+
250 ml víz
250 ml tej
200 g kisméretű szarvacska tészta
200 g cheddar sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Mikrós mac and cheese

Az amerikaiak sajtos tésztája mikrósan is működik. Ha esetleg nincsen cheddar sajtotok, nyugodtan használhattok trappistát is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
20
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
250 ml víz
250 ml tej
200 g kisméretű szarvacska tészta
200 g cheddar sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A vizet, a tejet és a sót összekeverjük, és 2 tányérba elosztjuk. Beleszórjuk fele-fele arányban a tésztát, az első adagot 800 watton 6-7 percig főzzük a mikróban, a másodiknak 5-6 perc is elég lesz. Ezután ráreszeljük a sajtot, és további 3-3 percre visszarakjuk a tányérokat a mikróba, és kész is.

Mikrós mac and cheese
Mikrós mac and cheese

Ha tetszett a mikrós mac and cheese receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások