Hirdetés

Puncspudingos csiga

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A téliszalámitól az ásványvízig – tíz éven át csak 1 forintot keresett minden eladott terméken Balogh Levente

Balogh Levente évek óta szerepel a 100 leggazdagabb magyar listáján, idáig azonban hosszú út vezetett. Többen azt feltételezik, már a szülei is gazdagok voltak, ez azonban tévhit, a Cápa a Fókusznak mesélt arról, hogyan alakult a karrierje 1990-től mostanáig.

„Nem folytatom az Omegát, az Omegának vége”– a zenekar legendás gitárosa, Elefánt megjárta a poklot, miközben elvesztette zenésztársait, ő maga is rákkal küzdött

Elefánt az elmúlt négy évben pokoli küzdelmet vívott a rákkal: miután megműtötték, újra kellett tanulnia járni, majd ismét kiújult a daganat, de nem adta fel az Omega gitárosa. 

„Sokszor láttad a Cobrát, mi?” – így tűnik fel Anger Zsolt rendőrként a Mellékhatás 2. évadában

A Mellékhatás második évadában több új szereplő is feltűnik a színen, köztük az Anger Zsolt és Kovács Tamás által megformált karakterek, Péter és Róbert, akik rendőrt alakítanak a sorozatban. Íme az első jelenetük az évadnyitó epizódból, ami már streamelhető az RTL+ felületén!

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

Április 3-án indul Az álommeló Balogh Leventével

Rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért.  

Balogh Levente: Nem bajt menteni jön az elnöki asszisztens, hanem egy kicsit megnövelni az én szürkeállomány-kapacitásomat

Balogh Levente elárulta, hogy miért van szüksége elnöki asszisztensre, és milyen feladatok várnak a jövőben a kiválasztottra, aki tárgyalásokon is képviseli majd az üzletembert.

Fejfájás, hányinger, hányás, ínysorvadás – hiába a tünetek, sokan snüsszel akarnak leszokni a dohányzásról

Sokan a cigaretta helyettesítésére vagy a dohányzásról való leszokás könnyítésére használják, de Zacher Gábor szerint a snüssz használatánál is fontos figyelembe venni, hogy a nikotin függőség megmarad, hiába nem jár a fogyasztása annyi káros anyaggal, mint egy cigi esetében. Úgy tűnik hiába a gyakori rosszul lét, a snüsszel most hasonló a helyzet, mint korábban az Elf Barral: a tinédzserek körében menő lett használni.

VV Merci Dubajban sem volt szemérmes, legrövidebb ruháit vitte magával

A nő annyira itt nincs olyan számba véve, mint például egy férfi – ettől az élményétől eltekintve nagyon élvezte dubaji útját VV Merci, akit párja lepett meg az egzotikus kikapcsolódással. Táncos show, BBQ-est, tevegelés, sivatagi quadozás, hőlégballonozás mind szerepeltek a listáján, amit most már bátran kipipálhat.

Ezeket láttad már?