Hozzávalók
A tésztához
- 150 g liszt
- 1 csipet só
- 1 ek porcukor
- 3 db tojás
- 300 ml tej
- 20 ml olaj
- 100 ml szódavíz
A töltelékhez
- 600 ml tej
- 60 g cukor
- 40 g vaníliás pudingpor
- 80 g durvára vágott dió
A díszítéshez
- 1 kis üveg baracklekvár
- tejszínhab
- 2 ek durvára vágott dió
Hozzávalók
A tésztához
- 150 g liszt
- 1 csipet só
- 1 ek porcukor
- 3 db tojás
- 300 ml tej
- 20 ml olaj
- 100 ml szódavíz
A töltelékhez
- 600 ml tej
- 60 g cukor
- 40 g vaníliás pudingpor
- 80 g durvára vágott dió
A díszítéshez
- 1 kis üveg baracklekvár
- tejszínhab
- 2 ek durvára vágott dió
A palacsinta tésztájának hozzávalóit egy magasabb falú edénybe rakjuk, botmixerrel leturmixoljuk, majd serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
A töltelékhez csomómentesre keverjük a tejet a cukorral és a pudingporral, majd folyamatos kevergetés mellett besűrítjük, és hagyjuk kihűlni (időnként átkeverjük). A palacsintákon eloszlatjuk a pudingot, megszórjuk a durvára vágott dióval, és négyrét hajtjuk. Baracklekvárral, tejszínhabbal és durvára vágott dióval megszórva tálaljuk.
Ha tetszett a vaníliapudinggal töltött diós palacsinta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!