Hozzávalók
- 50 g mazsola
- 60 ml barna rum
- 60 g kókuszreszelék
- 300 g étcsoki
- 60 ml sűrített tej
- 1 csomag csokis tortadara (30 g-os kiszerelés)
Hozzávalók
- 50 g mazsola
- 60 ml barna rum
- 60 g kókuszreszelék
- 300 g étcsoki
- 60 ml sűrített tej
- 1 csomag csokis tortadara (30 g-os kiszerelés)
A rumos csokigolyók első lépéseként a mazsolát és a barna rumot egy kis lábasban összeforraljuk, majd egy aprítóba rakjuk a kókuszreszelékkel együtt. Az étcsokit vízgőz fölött felolvasztjuk, és ez, valamint a sűrített tej is mehet az aprítóba, majd jöhet egy alapos zúzás. A masszát 10-20 percre hűtőbe rakjuk, hogy formálható legyen, majd egy karalábévájó vagy egy kiskanál segítségével nagyobb cseresznyeszemnyi golyókat formázunk belőle. Mindegyiket meghempergetjük a csokidarában, majd egy tálra rakjuk őket, és már fogyaszthatjuk is.
- Elkészítési idő: 40-50 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!