Hozzávalók
- 150 g fusilli
- 2 - 3 db savanyú uborka
- 1 fej lila hagyma
- ½ db piros kaliforniai paprika
- 1 csomag mozzarella (200 g-os kiszerelés)
- 150 g konzerv kukorica
- só, bors
- ½ db citrom leve
- 5 ek olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók
- 150 g fusilli
- 2 - 3 db savanyú uborka
- 1 fej lila hagyma
- ½ db piros kaliforniai paprika
- 1 csomag mozzarella (200 g-os kiszerelés)
- 150 g konzerv kukorica
- só, bors
- ½ db citrom leve
- 5 ek olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem
A tésztát bő, sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük, és kihűtjük. Az uborkát, a lila hagymát, a paprikát és a mozzarellát apróra vágjuk, és összekeverjük a leszűrt kukoricával, valamint sóval, borssal, citromlével és olívaolajjal. Végül hozzáforgatjuk a kihűlt tésztát is, és egy kis friss, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a zöldséges tésztasaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!