Hirdetés
Green Kitchen

Gránátalmás puncs

Hozzávalók

4
adaghoz
+
600 ml víz
1 rúd vanília
6 szem szegfűszeg
1 db csillagánizs
2 rúd fahéj
0.25 db szerecsendió
200 ml almalé
100 ml gránátalmaszörp
100 ml rum
1 db gránátalma
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Gránátalmás puncs

Egy jó forró puncs zseniális lehet a hideg téli napokon. Akár kirándultok, akár a kanapéra dőlve elindítotok egy szuper filmet. Ha esetleg uncsi már a klasszik verzió, akkor pedig itt ez a remek, gránátalmás recept!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
adaghoz
+
600 ml víz
1 rúd vanília
6 szem szegfűszeg
1 db csillagánizs
2 rúd fahéj
0.25 db szerecsendió
200 ml almalé
100 ml gránátalmaszörp
100 ml rum
1 db gránátalma
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Először a vizet egy lábasba öntjük, és kb. 10 percig forraljuk a vaníliarúddal, a szegfűszeggel, a csillagánizzsal, a fahéjrudakkal és a szerecsendióval. Mikor langyosra hűlt, átkeverjük, majd beleöntjük az almalevet, a gránátalmaszörpöt és a rumot. 

A gránátalmát egy kicsit görgetjük a pulton, hogy a magok könnyebben elváljanak a magháztól. Akkor csináljuk jól, ha apró recsegő hangot ad. Ezután kettévágjuk, és egy mély tál fölött kiütögetjük a magjait, botmixerrel alaposan lezúzzuk, majd az egészet a puncshoz öntjük. Átszűrjük, és jó melegen, poharakba töltve megisszuk!

gránátalmás puncs
Gránátalmás puncs

Ha tetszett a gránátalmás puncs receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezek is érdekelhetnek:

Almás-karamelles puncs

Karácsonyi puncs

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások