Hirdetés

Belga forró csoki

Hozzávalók

2
főre
+
Hozzávaló kipipálva
400 ml zsíros tej
Hozzávaló kipipálva
150 g étcsoki
Hozzávaló kipipálva
50 g tejcsoki
Hozzávaló kipipálva
1 csipet só
Hozzávaló kipipálva
½ mk vaníliaesszencia
Hozzávaló kipipálva
100 ml habtejszín
Hozzávaló kipipálva
1 csipet fahéj vagy kakaópor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Belga forró csoki

A világ egyik legfinomabb itala, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt szuper test- és lélekmelengető, az a forró csoki. Szóval itt is van egy jó kis recept hozzá.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
Hozzávaló kipipálva
400 ml zsíros tej
Hozzávaló kipipálva
150 g étcsoki
Hozzávaló kipipálva
50 g tejcsoki
Hozzávaló kipipálva
1 csipet só
Hozzávaló kipipálva
½ mk vaníliaesszencia
Hozzávaló kipipálva
100 ml habtejszín
Hozzávaló kipipálva
1 csipet fahéj vagy kakaópor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A belga forró csokihoz a tejet jól felmelegítjük, majd leöntjük vele a kisebb darabokra tördelt ét- és tejcsokit. Mehet bele egy csipet só, majd ha felolvadtak a csokik, elkeverjük az alapot. Belekeverjük a vaníliaesszenciát is. 

A tejszínt kemény habbá verjük, és 1-1 nagy adagot kanalazunk a poharakba töltött forró csoki tetejére. Egy pici fahéjjal vagy kakaóporral megszórjuk, és kész is vagyunk.

Elkészítési idő: 10-15 perc

belga forró csoki
Belga forró csoki

Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Még több forró ital:

Vajsör

Grog – egy forró ital hideg estékre

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?