Az ünnepi italok támogatója a
Hozzávalók
- 400 ml zsíros tej
- 150 g étcsoki
- 50 g tejcsoki
- 1 csipet só
- ½ mk vaníliaesszencia
- 100 ml habtejszín
- 1 csipet fahéj vagy kakaópor
Az ünnepi italok támogatója a
Az ünnepi italok támogatója a
Hozzávalók
- 400 ml zsíros tej
- 150 g étcsoki
- 50 g tejcsoki
- 1 csipet só
- ½ mk vaníliaesszencia
- 100 ml habtejszín
- 1 csipet fahéj vagy kakaópor
A belga forró csokihoz a tejet jól felmelegítjük, majd leöntjük vele a kisebb darabokra tördelt ét- és tejcsokit. Mehet bele egy csipet só, majd ha felolvadtak a csokik, elkeverjük az alapot. Belekeverjük a vaníliaesszenciát is.
A tejszínt kemény habbá verjük, és 1-1 nagy adagot kanalazunk a poharakba töltött forró csoki tetejére. Egy pici fahéjjal vagy kakaóporral megszórjuk, és kész is vagyunk.
Elkészítési idő: 10-15 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!