Első lépésként az édesburgonyát bedobjuk a mikróba és 5-8 perc alatt készre pároljuk. A kakaóport, a cukrot és a mandulatejet közepes lángon összemelegítjük egy gyorsforralóban, aztán homogénre turmixoljuk a megpuhult édesburgonyával együtt, és kész is vagyunk. Még melegen poharakba töltjük az italt, és indulhat is a forró csokizás!
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett az édesburgonyás forró csoki recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Ha tél, akkor bizony forrócsoki-szezon! Azt viszont be kell látni, hogy egy fullos forró csoki nem tartozik a legalakbarátabb innivalók közé. Ha szeretnétek egy kicsit egészségesebb verzióban élvezni ezt a melengető italt, akkor tökéletes választás az édesburgonyás forró csokoládé! Az édesburinak hála nemcsak rostosabb, de vitamindúsabb is lesz a végeredmény, az ízélmény pedig egy az egyben hozza a megszokott forrócsoki-feelinget. Még több édesburgonyás finomság receptje vár rátok az oldalunkon, próbáljátok ki ezeket is:
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.