Hirdetés

5 dolláros shake

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Sárközi Ákos egy nyers csirkével küldte el a síró Kettel-Fülöp Flórát

„Ezt vidd haza és gyakorolj” – vágta le a pultra Sárközi Ákos az egész csirkét. Kettel-Fülöp Flóra emiatt annyira összetört, hogy később elsírta magát.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

A mi kis bakink – Repkedtek a bakik a polgármester irodájában

Nevetésbe fulladt szakszervezeti gyűlés, belógó aura a kamera előtt, cipőre szorult nadrág és összeakadt szavak: meggyűlt a bajuk a szöveggel és a ruhákkal A mi kis falunk színészeinek.

„Sietned kéne, mert a kollegina már benne van a korban” – begyógyszerezve eredt meg a doki nyelve

Egy kecskének szánt leszedáló injekció véletlenül a doki testében köt ki egy másik gyógyszer mellett, aminek meg is lett a hatása: az állatorvos gondolkodás nélkül fejti ki a véleményét bárkiről és bármiről.

Nyerő Páros: nyolc évig vártak szerelmük beteljesedésére Henry Kettnerék

Már csak másfél hét és elstartol a Nyerő Páros legújabb szériája. A Fókusz stábja ezúttal Boráros Gábor MMA harcost és kedvesét, valamint Henry Kettnert és párját látogatta meg, akik megmutatták, miért pont az ő szerelmük érdemli meg a Nyerő Páros trófeáját.

Miklósa Erika: A kislányom azon a napon született, amikor az apukám meghalt

Miklósa Erikának és férjének nem kellett sokat várniuk arra, hogy örökbe fogadhassák Bíborkát. A kislány halva született, újra kellett éleszteni, ezért nem sokan akarták őt, de Erikáék vállalták a kockázatot, ennek pedig nyomós oka volt.

Szoboszlai Dominik csapatával indul az új szezon

Az RTL idén is pályára lép – szeptember 21-től az RTL HÁROM csatornán és az RTL+ előfizetői számára újra beköszönt a fociláz!

Fördős Zéből csóváló tacskó lett a kóstoláson

Miután Molnár-Thomka Hanna „Jutifaliként” mutatta be a tányérját, Fördős Zé azonnal átlényegült és eljátszotta, hogy ő egy kutya. 

Ezeket láttad már?