Hozzávalók
- 1 db egész csirkemell (1 db/400 g)
- só, bors
- 2 ek olaj
- 50 g vaj
- 6 db nagy tortillalap
- 50 g parmezán
A dresszinghez
- 100 g majonéz
- 2 db olajban eltett szardella
- 2 tk reszelt fokhagyma
- 2 ek friss citromlé
- 4 ek víz
- só, bors
A salátához
- 300 g római saláta
- 1 fej lila hagyma
Hozzávalók
- 1 db egész csirkemell (1 db/400 g)
- só, bors
- 2 ek olaj
- 50 g vaj
- 6 db nagy tortillalap
- 50 g parmezán
A dresszinghez
- 100 g majonéz
- 2 db olajban eltett szardella
- 2 tk reszelt fokhagyma
- 2 ek friss citromlé
- 4 ek víz
- só, bors
A salátához
- 300 g római saláta
- 1 fej lila hagyma
A csirkés cézár wrap elkészítéséhez a csirkemellet 4-5 szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntjük az olajat, és mindkét oldalán körbepirítjuk rajta a csirkét, 3-4 perc alatt. Rádobjuk a vajat, és 200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük. Kiszedjük, néhány percig állni hagyjuk, majd felszeleteljük.
A dresszing hozzávalóit kikeverjük egy tálban. A salátát és a hagymát vékonyra szeleteljük, és összeforgatjuk a dresszinggel.
A tortillalapot a mikróban vagy egy serpenyőben megmelegítjük, majd megtöltjük őket a salátával és a hússal, megszórjuk reszelt parmezánnal, feltekerjük, és már ehetjük is.
Elkészítési idő: 40-50 perc
Ha tetszett a csirkés cézár wrap receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több wrap:
Tonhalas wrap pikáns joghurtos öntettel
Marhaköfte-wrap korianderes joghurttal
Frankenstein wrap