Hozzávalók
- 250 g görög joghurt
- só, bors
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk vöröshagymapor
- 1 tk pirospaprika
- 1 tk garam masala
- 2 ek finomliszt
- 500 g csirkemell
- 100 g panko morzsa
- bő olaj a sütéshez
Hozzávalók
- 250 g görög joghurt
- só, bors
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk vöröshagymapor
- 1 tk pirospaprika
- 1 tk garam masala
- 2 ek finomliszt
- 500 g csirkemell
- 100 g panko morzsa
- bő olaj a sütéshez
A joghurtot sózzuk, borsozzuk, és összeforgatjuk a fűszerekkel és a liszttel. Beleforgatjuk a felkockázott csirkemellet, majd megsózott panko morzsába hempergetjük, és 160 fokra melegített, bő olajban aranybarnára sütjük.
@streetkitchenhu Popcorn csirke 🍿🐔 #fyp #foryou #foryoupage #foodie #nekedbe #streetkitchen #popcorncsirke @vitalis.lilla ♬ looper – Official Sound Studio
Papírtörlőn lecsepegtetjük, és kész is a ropogós popcorn csirke.
- Elkészítési idő: 20 perc
- Pácolás: 30 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Még több csirkefalat:
Házi csirke nuggets gyömbéres répával