Hozzávalók
- 5 db csiperkegomba
- ½ fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma (kisebb)
- 2 - 3 ek fagyasztott spenót
- só, bors
- 1 - 2 ek olaj
- 2 db tortillalap
- 1 csomag mozzarella
- 50 g reszelt sajt
Hozzávalók
- 5 db csiperkegomba
- ½ fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma (kisebb)
- 2 - 3 ek fagyasztott spenót
- só, bors
- 1 - 2 ek olaj
- 2 db tortillalap
- 1 csomag mozzarella
- 50 g reszelt sajt
A gombát szeletekre vágjuk, a hagymát és fokhagymát felaprítjuk. Egy serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk a hagymákat, majd mehet bele a gomba. Ha már ez is lepirult, jöhet bele a spenót, majd a só, bors, és egy keverés. Az egyik tortillalapra rárakosgatjuk a szeletekre vágott mozzarella felét, rápakoljuk a spenótos gombát, jöhet a mozzarella másik fele, majd zárjuk a sort a másik tortillával. Kicsit összepréseljük, majd mehet egy forró serpenyőbe, ahol pár perc alatt lepirítjuk az egyik oldalát. Megszórjuk a reszelt sajttal, majd óvatosan (egy határozott mozdulattal, vagy egy másik serpenyőt fölé rakva) megfordítjuk, és lepirítjuk a sajtos oldalát is. Egy spatulával alányúlunk, átrakjuk egy tányérra, és cikkekre vágva tálaljuk.
Ha tetszett a spenótos-gombás quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!