Hirdetés

Spenótos-gombás quesadilla

Hozzávalók

2
főre
+
5 db csiperkegomba
½ fej hagyma
1 gerezd fokhagyma (kisebb)
2 - 3 ek fagyasztott spenót
só, bors
1 - 2 ek olaj
2 db tortillalap
1 csomag mozzarella
50 g reszelt sajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Spenótos-gombás quesadilla

Na, ez tényleg gyorsan elkészül, és akár reggelire is tökéletes. Friss gombából az igazi, de ha éppen nincs, de befőttesüvegben találtok a spájzban, akkor is tökély lesz, sőt még gyorsabban kész lesztek. ;)
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
5 db csiperkegomba
½ fej hagyma
1 gerezd fokhagyma (kisebb)
2 - 3 ek fagyasztott spenót
só, bors
1 - 2 ek olaj
2 db tortillalap
1 csomag mozzarella
50 g reszelt sajt
Bevásárlólistához adom

A gombát szeletekre vágjuk, a hagymát és fokhagymát felaprítjuk. Egy serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk a hagymákat, majd mehet bele a gomba. Ha már ez is lepirult, jöhet bele a spenót, majd a só, bors, és egy keverés. Az egyik tortillalapra rárakosgatjuk a szeletekre vágott mozzarella felét, rápakoljuk a spenótos gombát, jöhet a mozzarella másik fele, majd zárjuk a sort a másik tortillával. Kicsit összepréseljük, majd mehet egy forró serpenyőbe, ahol pár perc alatt lepirítjuk az egyik oldalát. Megszórjuk a reszelt sajttal, majd óvatosan (egy határozott mozdulattal, vagy egy másik serpenyőt fölé rakva) megfordítjuk, és lepirítjuk a sajtos oldalát is. Egy spatulával alányúlunk, átrakjuk egy tányérra, és cikkekre vágva tálaljuk.

Ha tetszett a spenótos-gombás quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások