Hirdetés

Húsmentes Wellington sütőtökös rizzsel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Megtalálták Suhajda Szilárd holmiját, nem minden kerül majd haza

Serpák találták meg hétfőn Suhajda Szilárd felszereléseit a Mount Everesten. Ngaa Tenji Sherpa egy videót is készített a kettes tábor felett, 6500 méteren. Csapata éppen eltűnteket keresett a világ legmagasabb csúcsának közelében, amikor észrevette a magyar hegymászó sátrát.

„Eléggé össze voltam törve" – így állt talpra Szabó Zsófia, miután hat hónapos terhesen elhagyta kislányának édesapja

Kismamaként egyedülállóvá válni az egyik, ha nem a legnagyobb félelme minden várandós nőnek. Szabó Zsófia, vagy ahogyan talán még többen ismerik, VV Zsófi élete legcsodálatosabb időszakában, hat hónapos várandósan maradt egyedül. Az anyává válás határtalan boldogsága és az ijesztő, óriási kérdőjel, hogy mi lesz így- egyszerre volt jelen az életében. Hogyan küzdött nap mint nap a kiegyensúlyozott életért Zsófi? És hogyan változtatta meg őt ez az élethelyzet? – mindez kiderül a Fókusz riportjából.

Újra napi sorozaton dolgozik Kalamár Tamás

Hogyan tud egy barátság annyira elmérgesedni, hogy az egykori barátok már szóba sem állnak egymással? A Szomszéd tehene egy véresen komoly komédia lesz, az új napi sorozatot pedig nemsokára láthatják. A Barátok közt egykori rajongói, vagy a Bátrak földjét kedvelők lehet, hogy újra találkozhatnak majd egykori nagy kedvencükkel is.

A barátságos Pókember 31 éves és a szlovákiai Komáromban lakik

Hívják esküvőkre és különböző rendezvényekre is, a szívéhez közel leginkább az önkéntes akciói állnak. A felvidéki Pókember, azt mondja, most még meg akarja őrizni titokzatosságát. Civil állása mellett – amiről annyit lehet tudni, hogy közel áll a mozgáshoz, sporthoz – lassan 1 éve pókemberkedik. „A nagy erő nagy felelősséggel jár” – ezt a felvidéki Pókember is tudja, azt mondja, amíg fizikálisan bírja, nem tervez pihenőre menni, még legalább 100-200 ezer kisgyerek arcára szeretne mosolyt csalni.

Sokat drágultak a repülőjegyek, de hová lehet mégis olcsón utazni?

A szakértők szerint az elmúlt évekhez képest idén a legdrágább a nyaralás, ám az utazási kedv így is töretlen. A Fókusz riportjából kiderül, hogy a drágulás ellenére, hogyan juthatunk olcsóbb repülő jegyekhez. 

Baráth Péter lesz az RTL új marketing és kommunikációs igazgatója

Az új vezető feladata lesz az RTL hosszú távú márkastratégiájának kialakítása és managementje, a műsorkampányok tervezése és kivitelezésnek irányítása, valamint az RTL digitális termékeinek marketing és kommunikációs támogatása.

Időjárás 2023-06-06

Olyan jó dunsztos, fülledt időben volt ma részünk, és ebben lényegi változást a következő napokban sem tapasztalatunk. 13 és 17 fok közé hűl le a levegő hajnalra. Szerdán napközben lényegi változást nem fogunk tapasztalni, alapvetően marad a sok felhő, és megint csak többfelé, egy adott pontban akár többször is számíthatunk majd csapadékra. 

Ezeket láttad már?