Hirdetés

Dióbundás rántott csirkefalatok

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Hirtelen történt, egy este elszólították őt” – Szabó Győző elsírta magát, amikor meglátta, mivel emlékeznek tavaly elhunyt édesapjára a nyírbátoriak

Nyírbátorban mindenki szerette Szabó Győző édesapját, a helyi cukrászt, aki tavaly váratlanul elhunyt. Győző bácsi tiszteletére most süteményt neveztek el a helyiek, az első kóstolás jogát pedig a fiának a szánták. Szabó Győző nehezen tudta feldolgozni szülei elvesztését. A színész először mutatta meg tévéstábnak gyerekkora helyszínét, ahol tizennégy éves koráig élt.

„Jól vagyok, velem ne foglalkozzatok!” – Lang Györgyi hosszú ideje súlyos betegségekkel küzdött, de a humorát sosem vesztette el

Lang Györgyi tíz nappal a 66. születésnapja után hunyt el álmában szombat délután az otthonában, barátai, családja körében, akik az utolsó időkben felváltva ápolták és vigyáztak rá a nap 24 órájában. Több hosszú, türelemmel viselt betegséggel küzdött, de az élet legkeményebb helyzeteiben sem veszítette el a rá jellemző karcos humorát, fanyar iróniáját, amivel a világot és önmagát is látta.

Suhajda Szilárd lehet az első magyar, aki minden segítség nélkül feljut a Mount Everest csúcsára

Eddig 14 ezren érték el a Föld legmagasabb csúcsát, de közülük csak kétszázan úgy, ahogy most Suhajda Szilárd próbálta meg, oxigénpalack és kísérő nélkül. A 41 éves hegymászó a Fókusznak nyilatkozott indulás előtt. 

„Kezdjük nulláról” – Istenes Bence adott egy második esélyt a Tippelj és vidd el! játékosának

Richárdnak a Válassz kettőt! játékban kellett megtippelnie, hogy melyik két termék árának összege 257 880 forint. A játékos első nekifutásra nem járt sikerrel, Istenes Bencének azonban megesett rajta a szíve, ezért adott neki egy újabb esélyt, hogy bizonyítson. A videóból kiderül, hogy második alkalommal sikerrel járt-e Ricsi, és így hazavihette-e a kerti gázgrillt, a napozóágyat, a mosogatógépet és a horgászkészletet.

„Elképesztő hatással volt rám” – Zámbó Krisztián sem számított rá, hogy ennyire meghatódik édesapja életnagyságú viaszszobrától

Mostantól bárki találkozhat Beyoncéval, Tom Cruise-zal, vagy éppen Palvin Barbarával – legalábbis élethű másával. New York, Sidney és London után 24.-ként Budapesten is megnyitotta kapuit a világhírű Madame Tussauds múzeum. A hírességek között persze magyar történelmi személyek és sztárok is helyet kaptak a viaszbábuk vörös szőnyegén. A Zámbó fiúk meghatódtak, amikor meglátták Jimmy életnagyságú viaszszobrát. Krisztián menyasszonyának, Zsuzsikának az is hatalmas élmény volt, hogy szerelmét édesapja mellett láthatta.

Iszlamista fegyveresek támadták meg a Mol üzemét Pakisztánban

50 iszlamista fegyveres rohamozta meg a Mol földgáz- és olajkitermelő üzemét Pakisztán északnyugati részén kedd hajnalban. Csaknem 2 órán át folytattak tűzharcot a területet védő egységekkel. A támadásban négy rendőr és két biztonsági őr a helyszínen meghalt. Az ország a terrorizmus árnyékában él, ezernél is több fegyveres kiképző tábor bújik meg a hegyek között. 

„Isteni szerencséje van, hogy így találta el a vonat, és hogy rajta volt a hátizsák” – hátborzongató videón, ahogy a vonat majdnem elüti a gyalogost

Elgázolta a vonat a fiatal nőt, csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta. A döbbenetes felvételen látszik, hogyan próbálja a mozdonyvezető elkerülni az elkerülhetetlent. A márciusban Óbudán történt esetről a felvételt most hozták nyilvánosságra. A vezetéstechnikai oktató szerint óriási szerencséje volt a nőnek, ha nincs rajta a hátizsákja, nem biztos, hogy életben maradt volna. A Fókusz arra kereste a választ, hogy figyelmeztetések és a hasonló riportok ellenére miért történnek ilyen balesetek?

Ezeket láttad már?