Hirdetés

Rántott hal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Moldován András szerint a siker sokkal fontosabb, mint a pénz

Zsámboki Judit, azaz Fóliás Juci a vállalkozása fejlesztéséhez 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért. Végül Moldován András csapott le az ajánlatra, majd a pitch után négyszemközt is találkozott Judittal. „Engem szerinted az motivál, hogy mennyi pénzt fogok keresni, vagy hogy mit tudok elérni?” – tette fel a nagy kérdést a Cápa.

Van, akinek bakancslistás álma volt a Survivor, más bizonyítani akar – ismerd meg Vivit, Wendyt és Emmát

Három mindenre elszánt nő, akik arra vállalkoztak, hogy megmutatják szívósságukat és kitartásukat a Survivorben. A kubai modell, Wendy Perez egyelőre még nem tudja, hogyan bírja majd ki parfüm nélkül, Makra Vivien influenszer viszont azt szeretné megmutatni, hogy sokkal több rejlik benne, mint amit a szexi képek alapján gondolnak róla. Fabó Emma pedig óriási Survivor rajongó. Már régóta úgy intézte az életét, ha lehetősége adódik rá, kipróbálhassa magát a túlélőshow-ban. 

Kettel-Fülöp Flóra olyannak adta a hátrányt, akit még sosem szívattak meg

A második feladatban egy muflon és megannyi gyümölcs várt a versenyzőkre, azonban egy valakinek a főételen kívül egy desszertet is el kellett készítenie, ugyanannyi idő alatt. Kettel-Fülöp Flóra oszthatta ki a hátrányt, aki azonnal tudta, kinek adja.

Trokán Nóri: Így nem jó látni az embernek a saját testvérét

Trokán Nóri már a legelső hang után felismerte féltestvére, Elektra hangját, ám mivel az elfogultság miatt nem tudott volna tisztán dönteni, inkább nem nyomta meg a piros gombot. Próbált energiát küldeni a színpadra, de végül egyik coach sem fordult meg. Fenti videónkban Nóri elmeséli, milyen érzések kavarogtak benne a produkció közben, majd amikor szembesült vele, hogy milyen állapotba került a húga. 

Fóliás Juci (Raiffeisen)

A Raiffeisen-különdíj jelöltje a Cápák között 6. évadának 4. adásából Zsámboki Judit.

Több százezret érő cipőgyűjtemény, rajongói ajándékok és egy különleges cica – Manuel megmutatta a Fókusznak az otthonát

Manuel nagyon óvja a magánéletét, de most a Fókusszal kivételt tett, és megmutatta az otthonát, ahol rengeteg személyes emléket és egy menő cipőgyűjteményt is láthatnak. Mindezt egy igazi kis tigris őrzi, Jungle, Manuel bengáli cicája. Az is kiderül, hogy hogy ismerte meg Marics Petit és hogy került hozzá az énekes bankkártyája. A Voice coacha már gőzerővel készül csütörtöki Budapest Parkos nagykoncertjére, ahová a Fókuszt is meghívta,  így nálunk láthatják majd a buli sztárfellépőit és kulisszatitkait.

Így akarnak lopni: felvették a beszélgetést, amiben egy csaló éppen a bankszámlához akar hozzáférni

A Fókusz nézőjét 3 x 20 ezer forintos nemlétező utalás miatt hívták fel csalók azzal, hogy segíteni akarnak. A bank nevében egy alkalmazást akartak letöltetni áldozatukkal, ezzel már mindenhez hozzáfértek volna. Ez a csalási kísérlet meghiúsult, mert gyanús lett nézőnknek a telefonhívás. Milyen módszerekkel próbálkoznak a kiberbűnözők?

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

Ezeket láttad már?