Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Nézd vissza a The Voice ötödik adásának produkcióit!

A The Voice ötödik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

„Besz*rtam a Jenőtől” – Rácz Jenő úgy bepöccent a Finálé kóstolásán, hogy még Balogh Levente szava is elakadt

A finálés értékelésen Rácz Jenő egy ideig csendben hallgatta zsűritársai értékelését, egy ponton túl viszont nem bírta tovább magában tartani a gondolatait. Nem tűrte, hogy Sárközi Ákos a szavába vágjon, és olyan vehemensen állt ki a versenyzője mellett, hogy még Balogh Levente is megrettent tőle.

„Belecsempésztem a kajájába a csirkecombot” – Kurta Zsuzsa megváltoztatta unokahúga étrendjét

A Konyhafőnök Fináléja előtti nagy napon Kurta Zsuzsát unokahúga, Orsika segíti a konyhában. Bár eddig nem sokszor főztek együtt, Zsuzsa úgy érzi, hogy a megfelelő személyt választotta a feladatra. A stratégiájukról és közös élményeikről meséltek az rtl.hu-nak, és Orsika azt is elárulta, hogy Zsuzsának melyik főztje elengedhetetlen a családi összejöveteleken.

Kiszálltak a Cápák, mégis segítenek a divattervező Lakatos Sándornak

Lakatos Sándor jól ért a szakmájához, viszont a pénzügyi látásmódban és a menedzsmentben segítségre szorul. Az üzleti showműsorban elhangzott tanácsok mellett Balogh Levente és Moldován András további támogatásukról is biztosították a divattervezőként dolgozó vállalkozót.

Vastag Csaba többször is harcba szállt alkoholproblémájával 

Az énekesnek több olyan pillanata is volt élete során, mikor felismerte, változtatnia kellene. Legutóbb például Zacher Gáborral beszélgetett el súlyos problémájáról. 

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Istenes Bence: Éget a nap (VALMAR x Manuel)

Istenes Bence a The Voice ötödik meghallgatásán VALMAR és Manuel Éget a nap című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter befektetési ajánlatával sokkal többet nyert a Dental Rituals vállalkozója, mint amennyiért érkezett

Balogh Petya szerint Ferenczi Eszter a tökéletes vállalkozó, ugyanis pont ilyen embereket keresnek az RTL üzleti showműsorában befektetőkként. Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter rá is haraptak a fogászati bizniszre, Balogh Levente pedig segített a vállalkozónak mérlegelni a Cápalányok ajánlatát.

Ezeket láttad már?