Hirdetés
Instant

Olasz spenótos csicseriborsó-leves

Hozzávalók

4
főre
+
3 ek olívaolaj
1 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk oregánó
400 ml passata
500 ml zöldségalaplé
1 konzerv csicseriborsó
1 csokor friss bazsalikom
2 nagy marék spenót
20 g parmezán
3 - 4 csepp balzsamecet
2 - 3 szelet kenyér a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Olasz spenótos csicseriborsó-leves

Szupergyorsan elkészíthető csicseriborsó-leves. Főételként is jó, egyetek hozzá kenyeret, bruschettát vagy bármilyen péksütit, amit szerettek.
Kipróbáltam, jóóó lett!
14
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
3 ek olívaolaj
1 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk oregánó
400 ml passata
500 ml zöldségalaplé
1 konzerv csicseriborsó
1 csokor friss bazsalikom
2 nagy marék spenót
20 g parmezán
3 - 4 csepp balzsamecet
2 - 3 szelet kenyér a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom

Az olívaolajon üvegesre pároljuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk az oregánóval. Felöntjük a passatával és az alaplével, felforraljuk, belerakjuk a csicserit és a friss bazsalikomot. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, a parmezánt, pár csepp balzsamecettel ízesítjük, és a kenyérrel tálaljuk.

Ha tetszett az olasz spenótos csicseriborsó-leves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások