Hirdetés

Tejszínes-sült zöldséges leves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szilvia 52 évesen nem a genetikának köszönheti elképesztő formáját, ő tudja, hogyan lehet fogyni 40 felett

Negyven-ötven felett a kilók gyorsabb jönnek fel, és lassabban mennek le, a fogyás nehezebb, az izmok leépülnek, és mindez csak a kezdet. Szilvi volt 70 kiló majd lefogyott 59-re és elkezdett izmot építeni. Saját bőrén tapasztalta a változást, így valóban tudja miről beszél mikor edzést tart. Nincs lehetetlen, csak más játékszabályokat kell betartania annak, aki 50 körül is jó formában akar lenni.

„Elfojtott agresszióval rendelkező dühöngő állatok, nem intelligensek” – Alekosz páros lábbal szállt bele a horgászokba, akik nem hagyták mindezt szó nélkül

Egy úr a vízparton is legyen úr! – mondja Nagy Alekosz, a VV4 egykori győztese, aki újabban agent provocateurként ügyködik a közösségi oldalán. Permanens társkeresése közben többször összeakasztotta már nem létező bajszát mindenféle társadalmi csoporttal, ezúttal – micsoda képzavar – a horgászokra vetette ki a hálóját.

Tomán Szabina befektetés helyett üzleti megrendeléssel bízta meg a táskakészítő vállalkozót

Ha Viola Melinda adott mennyiségű hulladékból, adott idő alatt képes legyártani papírtáskákat, akkor Tomán Szabina egy következő körben akár be is fektetne a vállalkozásba. Ehhez azonban először bizonyítania kell, hogy ott van benne az akarás.

„Elnézést, itt furcsa pillanatok vannak” – Hevér Gábor bakija miatt leállt a forgatás

A Gólkirályság felvételein mindig akad egy-két félresikerült mondat vagy vicces véletlen, ami még a színészeket is meglepi. Ez az 5. rész munkálatai közben sem volt másképp, ahol nem csak Hevér Gábornak sikerült mosolyt csalnia kollégái és a stáb arcára.

Pillásként dolgozik a magyar pontyfogó bajnok – Viki csapattársával a nyári világbajnokságra készül

Egy meglett férfiembernek is kihívást jelenthet kézben megtartani egy közel harminckilós halat, nemhogy egy nőnek. Viki azonban gyakorlott horgász, aki bírja a strapát, annyira, hogy a nyári világbajnokságra készül. Anyukája és apukája is horgászott, így nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb ő is pecabotot ragad. Tíz év kihagyás után pár éve újrakezdte a horgászatot, és szorgosan gyűjteni kezdte a kupákat és érmeket. Rövid időn belül hobbihorgászból magyar pontyfogó bajnok lett.

„Ez egy álommeló” – Lakatos István munkát ajánlott a Cápák közöttben feltűnt testvérpárnak

Ilyen még nem volt az üzleti showműsor történetében: Lakatos Istvánnak annyira szimpatikus volt Mráz Márk és Mráz Marcell, a PulóWear vállalkozói, hogy egy különleges ajánlatot adott nekik. Amennyiben a két srác bevállalja, hogy a Cápa cégénél dolgozik a továbbiakban, úgy 20 millió forintos befektetést ad nekik 33 százalék tulajdonrészért cserébe.

Dévényi Kathy és fia, Máté megható vallomást tettek Moldován Andrásnak

Az LPSM Skincare vállalkozói szerencsét próbáltak az üzleti showműsorban, és végül sikerrel is jártak. A pitch és a befektetési ajánlat után a vállalkozók ismét találkoztak Andrással, ahol már most fejest ugrottak az üzlet tervezgetésébe, és ahol kölcsönösen kiöntötték a szívüket egymásnak.

ByeAlex távozik az X-Faktor mentorszékéből, és most azt is elmondta, hogy miért

A Fókusz riportere hatévnyi emléket próbált meg felidézni az X-Faktor történetének legsikeresebb mentorával, aki egymás után négyszer emelte a magasba versenyzője kezét a fináléban.

Ezeket láttad már?